Aktywne Wpisy

mirko_anonim +13
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +103
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

#odra
Po drugie porównaj sobie CV Obajtka i tego Pana, który zarządza NCBJ https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Kurek_(fizyk)
No, ty decydujesz, a dokladnie twój poziom intelektu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nie, nie obronisz.
No właśnie słabo rozumiesz.
Dalej naciągacz fakty tak żeby pasowały do
Wspaniały dyskutant z Ciebie.
że pieprzysz glupoty w stylu "zarząd EJ na pewno bedzie niekompetentny" tylko EJ jeszcze nie ma.
Skończ już randamowy mirku wypowiadać sie w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia.
W domyśle. Twoje intencje są jasne i czytelne tak jak brak wiedzy.
Dzięki, cześć.
@JustynkaSuperDad: i cały rząd oraz instytucje państwowe, które udają że nic się nie stało.
Ale z drugiej strony ja też jestem za tym żeby atomówka w Polsce była.