Aktywne Wpisy
d4wid +140
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Gours +326
Nic mnie bardziej nie śmieszy od tego poruszenia wśród różnych dziennikarzyków w sprawie rzucenia tematu powiązań PiSu z rosją (czy może bardziej działaniem na jej korzyść). Kiedy PiS przez lata nazywał Tuska niemieckim agentem wszyscy ci ludzie byli cicho, może jedynie czasami wspomnieli, że tym „Fur Deutschland” to za często rzucają w #tvpis bo ośmieszają sprawę.
Teraz nagle się obudzili, gdy Tusk odwrócił grę i zaczął okładać pisowców rosją. Teraz nagle przez
Teraz nagle się obudzili, gdy Tusk odwrócił grę i zaczął okładać pisowców rosją. Teraz nagle przez
#kiciochpyta #motoryzacja #ruchdrogowy
@Yelonek: Zgłaszam regularnie poprzez stronę straży miejskiej w Poznaniu, parę razy kontaktowali się ze mną w celu wyjaśnienia/uściślenia (wymagają dokładnych godzin i dat wykroczenia), teraz czekam na oficjalną odpowiedź, bo o taką poprosiłem (zgłosiłem 4 samochody jednego dnia w tym samym miejscu)
Jakoś mnie nie napawa to myślą,
@sortris: najprościej przez https://uprzejmiedonosze.net/
@efek: o Ty #!$%@? to jest genialne xD chapeau bas za tak genialny pomysł (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@fotograf_warszawiak też się nad tym zastanawiałem. Sprawdziłem i niestety nie