@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: norbiego nie szkaluj ( ͡°͜ʖ͡°) trzeba mieć 200 iq żeby na jednej piosence przejechać 30 lat kariery XD a teraz ciepła posadka w tvp i 15k wpada co miesiąc
@Konigstiger44: Dobra ale pomyśl sobie jaki musiał zajść proces myślowy u ruskiego żeby wpaść na taki pomysł: - kurde... co by tu zrobić żeby kilku ludzi nam uwierzyło... - ej a może poprosimy żeby to Steven Seagal powiedział ? - zajebisty pomysł ! - i odwalimy szopkę że niby sam przeprowadza inspekcję ruin !
@Konigstiger44: Ja wciąż uważam że świat się skończył w 2007 a reptilianie puścili symulację samopas licząc na ciekawe scenariusze. Inaczej tego nie da się wyjaśnić.
To tylko mierny aktor. W Polsce jest całkiem spory odsetek ludzi popierających Rosję, i całe to putinowskie s----------e. Ba – oni siedzą nawet w sejmie! :) Wśród 460 przedstawicieli, jakich naród sobie wybrał do parlamentu, znalazły się takie oszołomy!
@Thorrand: No dobra, ale co innego plakaty, gdzie ktoś użycza tylko swojej mordy, a co innego inscenizacja całej inspekcji miejsca zdarzenia, gdzie zginęli ludzie.
To tak jakby Pazura inscenizował sekcje zwłok i ogłaszał że typ zmarł na Covida bo był niezaszczepiony.
@Konigstiger44: już do diabła z tym czy był takim, czy srakim aktorem 30 lat temu. Ślepym trzeba być, żeby nie widzieć, że ten dziad jest zwyczajnie odlepiony i opłacony. Aktorzy rodem z Hollywood często mają takie odklejki. Jedni są scientologami inni putlerowskimi psami
@Konigstiger44 polecam filmik JonTrona na temat tego jakim Seagal jest odklejencem: https://youtu.be/xz2JyPgUmH4. Może i humorystycznie ale dobitnie to pokazuje jakim on sprawnym człowiekiem jest. W wywiadach mówi, że uznaje się za ruskiego. Oglądając to już sporo czasu temu naprawdę wcale nie jestem zaskoczony, że on tak gada. Ba, wręcz jestem zaskoczony że Putin nie wykorzystał jego wcześniej jako kontra na filmiki Schwarzeneggera czy coś.
- kurde... co by tu zrobić żeby kilku ludzi nam uwierzyło...
- ej a może poprosimy żeby to Steven Seagal powiedział ?
- zajebisty pomysł !
- i odwalimy szopkę że niby sam przeprowadza inspekcję ruin !
To tylko mierny aktor. W Polsce jest całkiem spory odsetek ludzi popierających Rosję, i całe to putinowskie s----------e. Ba – oni siedzą nawet w sejmie! :) Wśród 460 przedstawicieli, jakich naród sobie wybrał do parlamentu, znalazły się takie oszołomy!
Dlaczego wśród aktorów miałoby być inaczej?
@GlodnyJestem:
To tak jakby Pazura inscenizował sekcje zwłok i ogłaszał że typ zmarł na Covida bo był niezaszczepiony.
@GlodnyJestem:
Dokładnie tak było, w TVN. Tylko akurat nie z Cezarym Pazurą
źródło: comment_1660107804HlkHT6hDy1F57QSwcnqw8S.jpg
PobierzOglądając to już sporo czasu temu naprawdę wcale nie jestem zaskoczony, że on tak gada. Ba, wręcz jestem zaskoczony że Putin nie wykorzystał jego wcześniej jako kontra na filmiki Schwarzeneggera czy coś.