Wpis z mikrobloga

@Deska_o0: Jędrek Gołota na pewno w top5. Ale jakbym miał zaczynać budowę drużyny, to chyba bym nie wybrał go z top1.

Przy czym oczywiście nie mówimy o najlepszym/najgorszym graczu, tylko w ocenia gościa jako assetu.
  • Odpowiedz
@katolabirynt: @kosteq64: dwukrotny MVP ligi ciągnący drużynę na własnym garbie z kontuzjowanymi opcjami nr 2 i 3 jest zdecydowanie aktualnym top 1, sam jestem fanem pięknego Słoweńca ale to jeszcze nie jego czas i nie jest pewne czy przebije Jokera, choć osobiście mam na to nadzieję
  • Odpowiedz
@katolabirynt: to akurat bzdura, nie wiem skąd to wziąłeś, albo jak na to wpadłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Deska_o0: Joker jest w top 3 z luką i janisem. Jakie to ma znaczenie na jakich miejscach, oni po prostu są turbo kozakami. ¯\_(ツ)_/¯

@iAmTS: od dzisiaj słowo durant jest synonimem beki i jeśli chcesz go jeszcze gdziekolwiek wstawiać to chyba sie z simmonsem
  • Odpowiedz
@SenegalMamWSercu: @iAmTS @Deska_o0: asset to imo nie aktualnie najlepszy gracz (tu imo Jokic i Giannis) tylko gość o największej wartości (trejdowej jeśli tak to chcemy nazwać). Dlatego Luka ma przewagę, bo jest dużo młodszy.

Co do tego, że wokół Jokicia może być trudniej zbudować drużynę mistrzowską, to po prostu wydaje mi się, że łatwej dobrać do Luki biga, który rzuci trójkę i skoczy do bloku. O sensownego
  • Odpowiedz
tylko gość o największej wartości

@katolabirynt: nadal jak dla mnie będzie to back to back MVP sporo przed 30, a możliwe że i przed peakiem ¯\_(ツ)_/¯

Durant jest jebnięty, ale skillsetem i poukładaną szatnią to n-----e 90% ligi.

@iAmTS: i r------e 90% zespolow od środka ( )
  • Odpowiedz
@iAmTS: to że nie jest normalny wpływa na jego wartość, patrz na przykład jego kolegi z drużyny, wirtuoza parkietu którego uwielbiam oglądać, ale wartość ma opłakaną przez to ze gra po ~30 meczy na sezon, Kyrie
  • Odpowiedz