Aktywne Wpisy
TeselACC +614
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +662
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
NIE dla przemocy!
NIE dla promocji patologii!
No chyba, że Wielki Mizogin kupuje cię za pieniądze, to wtedy okej i patowalki można nazywać "sportową walką" xD.
Jaś Kapela i Maja Staśko to najwięksi wrogowie lewicowych idei.
#bekazmaistasko #majastasko #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy
@pilot1123: ostatnio Maja narzekała na problem z wynajmem mieszkania. Może będzie teraz na wkład własny? ;)
Naprawdę do głowy mi wtedy nie przyszło, że do czegoś takiego dojdzie w realu :|
https://przegladsportowy.onet.pl/mma/high-league-powiazane-z-kadyrowcami-ramzan-kadyrow-o-wszystkim-wie/8r5x3qx
@aegispolis: ładnie to wyjaśnia weszło: https://weszlo.com/2022/08/03/malik-rzuca-hajs-wiec-stasko-wyrzuca-poglady-do-kosza-wierna-suka-swojego-pana/
To a propos hipokryzji samej Mai.
Co do występowania w "czymś takim" - jeżeli kreujesz się na feministkę, osobę zwalczajacą patologię i nadużycia, to nie występujesz w mizoginicznym show, w którym amatorki po GÓWNOTRENINGU okładają się nieporadnie pięściami po ryjach.
Bo chyba nie uważasz, że
@bejbzol: śmieszki heheszki, ale tak naprawdę nie wiadomo jaką gażę Staśko dostała. Nie wiadomo, czy te 40 k. to 1/10 czy 1/2 kwoty.
Z reguły nie zaglądam nikomu do portfela i jestem za wolnością: niech każdy robi co chce i gdzie chce. Ale w tym konkretnym przypadku, transparentność ma szczególne znaczenie.
Jeżeli
@biesy: Nie no bez jaj, żebym miał sugerować się wyjaśnieniami kanału sportowego. Własnymi słowami nie powiesz?
Ale co jest w tym mizoginistycznego? Nikt ich do tego nie zmusza. Jeśli kobiety chcą, to mogą się okładać po mordach za hajs i nie ma w tym
@aegispolis: z artykułu weszło wynika że właściciel tego cyrku to obleśny seksista¯\_(ツ)_/¯
@kurczok: szkoda, że tutaj nie kończy się śmiercią 1 z nich
@aegispolis: ale co ja mam ci mówić? Zgadzam się z tym, co jest tam napisane.
@aegispolis: Serio? XD błagam, stary,
A już bardziej serio- ciekawe, że nie wpadła na to, że jej się oberwie także poza ringiem od swojego środowiska, zwłaszcza po niedawnym cancelu Kasi Babis która tylko wystąpiła w reklamie zalando xD
@Syriusz_krk: Oczywiście, że wiedziała że oberwie, ale widocznie w kalkulacji wyszło, że z działań społeczno-influenserskich na mieszkanie nie zarobi, a z walki w pato-mma już tak.
@biesy: No to powiedz mi, z czym się zgadzasz, zamiast odsyłać do sportowych mietków.
@biesy: Ty totalnie nie rozumiesz, o co chodzi w feminizmie z tego co widzę. Przecież to jest jej wybór, aby