@Konigstiger44: zielony pracował dla CIA i prawi merytorycznie aż chłopa w garniturze zdołował - który jest prawdopodobnie Ukraińcem i ma tak samo kogoś w rosji.
ładnie go uświadomił że Ukraina nie wygrywa i jest w ostrej ... aż mu się na płacz zebrało gdy się zorientował że jednak chlop prawi z sensem i przedstawił mu jak to wygląda w rzeczywistości.
A dzisiaj wyciekł dokument o rozpoczęciu procedury "przejęcia" Zaporoża bezposrednio
@Konigstiger44: a uwazywasz mozgu? masz wpisane w tytule klipu kim facet jest a pytasz jak totalna ameba "ale ten w zielonej koszulce też nieźle farmazoni. kim są Ci ludzie?" poza tym nie przesluchales albo masz problemy ze zrozumieniem angielskiego. btw twoje zyczeniowe myslenie nie ma nic do rzeczy
@hekktik: oskarżasz innych o farmazonienie a postujesz gościa co sam farmazoni ¯\_(ツ)_/ a w tym co mówię nie ma nic życzeniowego. Spytałem bo no znam kanału a przewinąłem od razu to 13 minuty
@Konigstiger44: jeszcze raz bo masz jakies elementarne problemy ze zrozumieniem, ostatni raz ci odpisuje - pytasz kim jest typ - to kim jest masz wpisane w tytule filmu
A dzisiaj wyciekł dokument o rozpoczęciu procedury "przejęcia" Zaporoża bezposrednio do rosji - bez p---------a w republiki czyli pewnie w najbliższych 2 miesiącach pierwszy rozbiór Ukrainy będzie faktem.
Nie bedzie zadnego ''rozbioru''. To co jest to przez nikogo na swiecie nieuznawana OKUPACJA a nie XD
@hekktik: ale dalej nie rozumiesz że ten opis i tytuł nie za wiele mówi? pytam o coś co go uwiarygodnia go jako eksperta od Ukrainy. Chłop mógł całą karierę w cia siedzieć w Iraku albo Afganie a Ukrainę i Rosję znać tylko z atlasu to geografi z studiów
@hekktik: Polskich ekspertow warto znac i sluchac. Jesli chodzi o kierunek rosyjski, nie mamy sie czego wstydzic. Posluchanie farmazonow tego typa w zielonej koszulce tylko mnie w mojej opinii utwierdza.
@hekktik: typ co się napiął, bo nagle tekstem o matce dostał XD a sam wcześniej wyzywałeś ludzi od nieużywania mózgu, imbecyli i polaków robaków. Dostałeś tylko i wyłącznie adekwatną odpowiedź na swoje wcześniejsze wysrywy. Pogódź się z tym, że jak od początku nadajesz dyskusji pewien poziom, to nie oczekuj czegoś lepszego od innych. No i standardowo: nie zesraj się, bo oficer drugich spodni nie przyniesie.
ładnie go uświadomił że Ukraina nie wygrywa i jest w ostrej ... aż mu się na płacz zebrało gdy się zorientował że jednak chlop prawi z sensem i przedstawił mu jak to wygląda w rzeczywistości.
A dzisiaj wyciekł dokument o rozpoczęciu procedury "przejęcia" Zaporoża bezposrednio
- pytasz kim jest typ
- to kim jest masz wpisane w tytule filmu
ogarniasz? nie, nie musisz odpowiadac
Nie bedzie zadnego ''rozbioru''. To co jest to przez nikogo na swiecie nieuznawana OKUPACJA a nie XD
Polskich ekspertow warto znac i sluchac. Jesli chodzi o kierunek rosyjski, nie mamy sie czego wstydzic. Posluchanie farmazonow tego typa w zielonej koszulce tylko mnie w mojej opinii utwierdza.