Aktywne Wpisy

placebo_ +52
#ukraina ja tylko pragnę przypomnieć że gdyby nie opór Ukrainy w pierwszych dniach wojny to mielibyśmy już dawno przymusową służbę wojskową, kilkaset km granicy z rosją, a inwestorzy uciekaliby z Polski gdzie pieprz rośnie. Powinniśmy Ukraińców po butach całować, a nie bawić się w jakieś wołynie, bo zrobili dla nas więcej niż my dla nich #wojna

saakaszi +275

wg timelajnu 12-53 jest rozmowa o ukrainie (chociaz polecam calosc podcastu) = realne spojrzenie na sytuacje, w kontrze do polskich farmazoniarzy i gadek o dupie maryni u zychowicza czy tam innego wonskiego
#ukraina
ładnie go uświadomił że Ukraina nie wygrywa i jest w ostrej ... aż mu się na płacz zebrało gdy się zorientował że jednak chlop prawi z sensem i przedstawił mu jak to wygląda w rzeczywistości.
A dzisiaj wyciekł dokument o rozpoczęciu procedury "przejęcia" Zaporoża bezposrednio do
@hekktik: I po uj mnie obrażasz ? Używam i nie łapią mnie takie hasła jak to że Ukraina przegrywa. Zdobycie południa Ukrainy przez Rosjan a szczególnie Odessy do końca roku to aktualnie SF a nie realny scenariusz. Z tym co mówi że najbardziej realny scenariusz to negocjacje pokojowe i utrata Donbasu i korytarza z Krymu do rostowa to się zgadzam ale to praktycznie
- pytasz kim jest typ
- to kim jest masz wpisane w tytule filmu
ogarniasz? nie, nie musisz odpowiadac
Nie bedzie zadnego ''rozbioru''. To co jest to przez nikogo na swiecie nieuznawana OKUPACJA a nie XD ROZBIOR.
PS
''Wycieknietym'' dokumentem Zaporoza rosjanie nie zdobeda, trzeba wziac na polu bitwy. Od 6 miesiecy sie nie udalo, teraz po przecieku dokumentu WRESZCIE WSZYSTKO
idz na ignore bo szkoda czasu
Polskich ekspertow warto znac i sluchac. Jesli chodzi o kierunek rosyjski, nie mamy sie czego wstydzic. Posluchanie farmazonow tego typa w zielonej koszulce tylko mnie w mojej opinii utwierdza.