Wpis z mikrobloga

@StalowyOjciec: Z ofery pracy w Boeing ¯_(ツ)_/¯ z ich strony na stanowisko entry level software engineer: Education/experience typically acquired through advanced technical education from an accredited course of study in engineering, computer science, mathematics, physics or chemistry (e.g. Bachelor) or an equivalent combination of technical education and experience. In the USA, ABET accreditation is the preferred, although not required, accreditation standard. Podobne wymagania sa na niektore stanowiska do biura w
  • Odpowiedz
@StalowyOjciec: Zeby byla tez jasnosc. Nie naskakuje na ciebie tylko mowie ze brak tytulu inzyniera zamyka niektore drzwi nawet jak dobry jestes. Jak jestes wybitny to wiele firm wysle cie nawet na studia i sfinansuje wszystko co czasem sie dzieje. I fakty sa takie ze wiekszosc programistow nie musi miec tytulu inzyniera a nawet jak ma to nigdy nikt ich o to nie pytal.
  • Odpowiedz
To Twój problem, że wszystko odbierasz jako atak. Radziłbym zluzować gumkę w majtkach bo Cie uwiera.

@StalowyOjciec: jeśli mogę doradzić to

Dobra i co to zmienia w Twoim życiu?

Zdecydowanie brzmi jak próba wykpienia OPki. Jeśli faktycznie miałeś inne intencje to popracuj nad komunikacją
  • Odpowiedz
@MallaCzarna: ale super! Serdecznie gratuluję brytyjskiego dyplomu, sam też mam, więc rozumiem ☺️
Ja już kilka lat po, ale skończona uczelnia brytyjska przydaje się bardzo
  • Odpowiedz
@senbo: A dziękuję ^^ właśnie dlatego wybrałam się do UK nie mogę się doczekać żeby wykorzystać ten papier

@Kontestator: trochę tak, ale to po prostu cały kierunek jest wyróżniony, jako bardziej wymagający. Dziękuję ^^
  • Odpowiedz