Tak czytam o tych butach mtb do #spd ale za cholerę nie potrafię wybrać. Czy coś do 250/300zl porządnego dostanę? Spd jakie będę zamawiał to klasycznie szimanohy 520
@tomek_27 chyba w tej cenie były shimano xc300? Jak jest opck to o 0.5-1 rozmiar większe. Puchnąca stopa to jedno ale cieplejsza skarpetka w chłodne dni to drugie.
@tomek_27: jeździłem na Shimano MT32BR przez dobrych 6 jak nie więcej lat, wyniosłem je do kubła, pomimo tego że jeszcze działały, bo wyglądały już tak że bezdomnym było by wstyd je ubrać. Teraz jeżdżę w najtańszych Rockriderach z Decathlonu ale to całoroczne miasto - od jutra przyjdzie mi się przekonać czy się nadadzą do latania asperką bo właśnie przyszła...
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#film #lotr Żona pojechała na majówkę do swoich rodziców, niestety nie mogłem z nią jechać, co za pech, bo coś mnie tak #!$%@?ło w kostkę tak, że ta spuchła, że jest równa z łydka.No cóż, trzeba sobie jakoś radzić.
Tak czytam o tych butach mtb do #spd ale za cholerę nie potrafię wybrać. Czy coś do 250/300zl porządnego dostanę? Spd jakie będę zamawiał to klasycznie szimanohy 520
Komentarz usunięty przez autora