Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MateMizu: Pewnie znowu ten koleś od bilbordów z płodami, tym razem przedstawia nam, że facet powinien się ożenić. Tyle. Wzmacnianie rodziny, takie tam. No i Jezus.
  • Odpowiedz
@EvilToy: Chciałbym mieć tak wielką pewność siebie jak chłop który myśli, że JEGO bilbord zmieni komuś życie xD.

Ale przynajmniej wtapia się w tło, te płody i inne takie w przestrzeni publicznej mnie denerwowały. Z drugiej strony jako facet odbieram to tak, że ktoś mi mówi jak mam żyć, co mi się nie podoba też.
  • Odpowiedz
  • 0
@MateMizu

@EvilToy: Chciałbym mieć tak wielką pewność siebie jak chłop który myśli, że JEGO bilbord zmieni komuś życie xD.

Jakbyś miał taką pewność siebie jak on, to pewnie tak jak on byłbyś dziś milionerem. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@zwodek: Też prawda, chociaż nie znam człowieka.
Jego pewność siebie mogła się objawić w dobrych znajomościach za komuny, przez powiązanie z patrią, aż po zwyczajne dziedziczenie.

Ale i tak nie ma to znaczenia. To ja piszę sobie głupotki na wypoku, a on może stawiać bilbordy. Efekt końcowy jest taki, że jest lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@dominnio:

Łał, ktoś niszczy czyjąś własność. Naprawdę dojrzałe.

Zgadzam się. To absolutnie niedojrzałe, żeby jakiś jeden bogaty monopolista niszczył własność publiczną swoimi zachciankami.
  • Odpowiedz