Wpis z mikrobloga

@Zapaczony: porownaj sobie te zegarki na jakiejs porzadnej stronie. Oficjalna garmina, dcrainmaker itp a nie na gowno stronkach.
W twoim linku nie ma slowa o mapach, venu 2 zostal pozbawiony nfc, mimo tego ze ma itd.

Na szybko:
Chcesz sportwatcha ogolnego zastosowania i takiego ktory przypomina smartwatcha, wez
  • Odpowiedz
@mirekwirek: ale co im takiego brakuje do nazwania smartwatchem? Bo ja nie mam żadnego doświadczenia ani wiedzy o tym, dopiero od wczoraj czytam i oglądam jakieś recenzje różnych zegarków.

Mi chodzi o zegarek, który przyda mi się przy bieganiu itp. i żeby trzymał długo baterię. A mam okazję kupić nowego Garmina Enduro na gwarancji wraz z paskiem HRM Pro (też nowy) za 1900 zł i tak w sumie to szukam
  • Odpowiedz
@s---k: @PurpleHaze: @nie_lubie_nowego_odtwarzacza: @Stormweaver: @mirekwirek: @echelon_: po dzisiejszej przymiarce Enduro nie zdecydowałem się na jego kupno, pomimo bardzo dobrej ceny. Wydawał się za duży i nie tyle co ciężki, co dziwnie wyważony. Po prostu mi nie leżał.

Po powrocie do domu przemieliłem jeszcze raz internet, tylko tym razem już z konkretniejszymi preferencjami (dot. rozmiaru i wagi). I w taki oto
  • Odpowiedz
@echelon_: no niestety za bardzo mi się spodobał, ze względu na mały rozmiar i raczej go nie oddam, a kupię jedynie dłuższy pasek (które jak widzę mają chore ceny xD)
  • Odpowiedz