Aktywne Wpisy
Tynka02 +59
Odpalam rano wykop a tu znów jakieś gówno na tagach wybiło, macie wy ludzie jakąkolwiek godność i szacunek do samych siebie? Czy wam szczytem rozrywki jest zapłacić za to jak leją się po mordzie dwa patusy (a raczej pewnie udają)
##!$%@? #wykop
##!$%@? #wykop
power-weak +6
#przegryw
#!$%@? no tak Zamiast pracować nad sobą to utrudniaj Życie "tym złym Normiką" nie pomyślałem o tym XD po prostu cała logika niektórych z was XD
#!$%@? no tak Zamiast pracować nad sobą to utrudniaj Życie "tym złym Normiką" nie pomyślałem o tym XD po prostu cała logika niektórych z was XD
Jak bardzo waszym matkom odwalało po menopauzie?
Oraz pytanie:
czy to jest normalne, że matka chce uciec od obecnego partnera (nie stosuje przemocy fizycznej, ani psychicznej. Jest tylko niedojdą życiową. Ale pracuje itp).
Wiec chce uciec od swojego faceta i wynająć razem z 30 letnim synem mieszkanie? Sytuacja toczy się w Niemczech. Więc opcja, że ona nie ma pieniędzy odpada.
Przy tym, nie bierze pod uwagę potrzeb syna (ok moich - to ja). Jak bardzo jest to patologiczne zachowanie, a jak bardzo tego nie dostrzegam, bo to moja matka?!
Drugi fakt, który mnie bulwersuje. Ona nigdy nie pytała mnie, kiedy znajdę sobie #rozowypasek Czy nie jest mi źle w #samotnosc itp. Czy moje życie uczuciowe i seksualne ją nie obchodzi? Wychodzi na to, że tak.
co do tego czy #!$%@? po menopauzie - ja bardziej słyszałem że w drugą stronę, że np borderki po 44 roku życia trochę bardziej wyluzowują
nie widzę w tym nic złego że cię nie pytała o dziewczyny itd - to można poczytać za dyskrecję, brak wścibskości - sam
@heniek_8:
Ok. Ja to odbieram za brak troski.
ale nie musisz czekać na to aż ona zacznie temat, możesz podrzucić w rozmowie (na żywo, nie przez telefon raczej) że szukasz dziewczyny i nie możesz znaleźć czy co tam masz teraz na bani - wtedy zobaczysz czy zbędzie to pogardliwym "phi" czy wykaże się troską i empatią
tylko że z drugiej strony, po co takie testy - 30 lat to już dorosły osobnik ze swoim życiem niezależnym od rodziców
Jak nie chcesz z nią wspólnie wynajmować mieszkania, to jej to powiedz i tyle. ¯_(ツ)_/¯
Ja sobie w tym wieku nie wyobrażam mieszkania z rodzicami, ale co kto lubi. Skoro np. do tej pory z nimi mieszkasz to może ona sądzi, że chcesz taki stan rzeczy kontynuować.
Od 8 lat nie mieszkam z nią.
Dynamika w większości społeczeństw jest taka, że dziecko prędzej czy później się wyprowadza.
Chodzi tu o prywatność chociażby.
To wtedy jest obraza i próba gotowania żaby.
Ja mówię, że nie mam ochoty na x.