Wpis z mikrobloga

• 1
@ofizjo_pl

starał się realizować swój program, idąc na układ z PiS-em, źle to wygląda pijarowo, ale to była jego jedyna szansa na jakieś zmiany

No tutaj to ostro poleciałeś. Kukiz nie zyskał absolutnie niczegonna tym dealu z PiSem, a nadal z nimi trwa i głosuje jak oni. Nie mówiąc już o tym część jego postulatów jest niemożliwa do zrealizowania przez konstytucję.
No i jak popatrzysz na jego postulaty (np. JOWy), to
  • Odpowiedz
Dokładnie, bo głosowałem już chyba w swoim życiu na wszystkie partie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Więcej chyba nie idę, p------e

@robertx: bez urazy, ale to rownie dobrze moznaby malpie dac zakreslic krzyzyk. Wlasnie dlatego nie wierze w demokracje w Polsce i nie glosuje od lat, bo co przyjdzie jakis nowy zbawiciel to miliony ludzi sa w stanie na takiego postawic. Leppery, Kukizy, setki projetkow tych samych
  • Odpowiedz
: Te miliony ludzi mają po prostu jeszcze nadzieję na jakąkolwiek zmianę w naszym pięknym kraju. Ty jak widać jej nie masz. Ja też już nie

@robertx: ziomuś, też przerabiałem głosowanie na różne opcje i mam już dosyć, ale nie rezygnuj, jak i ja nie rezygnuję! Idź na wybory!!! :)
  • Odpowiedz
@KotBojowy: Chciałbym mieć taką możliwość. Idę na wybory i zaznaczam, że tego czy tamtego przy władzy nie chce. I on jak dostanie 1000 głosów za a 500 przeciwko to łącznie ma po prostu 500
  • Odpowiedz
@robertx: wychodzi na to, że jesteśmy rówieśnikami i mam bardzo podobne odczucia jak Ty jeżeli chodzi o to, że w gruncie rzeczy wszyscy to k---y, ale pls nie siej fermentu, że za PO było gorzej niż jest za PiSu, bo właśnie przez to działa ta pisowska propaganda ¯\(ツ)_/¯

jedni i drudzy nas wyruchali a kto mniejszym a kto większym kutasem na prawdę nie robi mi większego znaczenia

i tu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Zly_On: akurat Kukiz moim zdaniem nie poszedł do polityki dla pieniędzy, ale niestety ludzie, którzy go obsiedli już tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
On jest zbyt prostym człowiekiem na polityka, a zbieranie sobie ugrupowania ad hoc skutkuje zapakowania się opurtunistami, którym kacze pieniądze podyktują dalsze działanie
  • Odpowiedz
ale pls nie siej fermentu, że za PO było gorzej niż jest za PiSu, bo właśnie przez to działa ta pisowska propaganda ¯_(ツ)_/¯

@Lefty: Za SLD było źle, że ludzie wybrali PiS. Za PiSu było tak źle, że ludzie wybrali platformę. Za platformy było tak źle, że ludzie stwierdzili, że jednak lepszy już był ten PiS. Teraz z kolei uważamy, że jednak platforma. Ciekawe co będzie dalej ( ͡°
  • Odpowiedz