Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
#heheszki
No tutaj to ostro poleciałeś. Kukiz nie zyskał absolutnie niczegonna tym dealu z PiSem, a nadal z nimi trwa i głosuje jak oni. Nie mówiąc już o tym część jego postulatów jest niemożliwa do zrealizowania przez konstytucję.
No i jak popatrzysz na jego postulaty (np. JOWy), to
@robertx: bez urazy, ale to rownie dobrze moznaby malpie dac zakreslic krzyzyk. Wlasnie dlatego nie wierze w demokracje w Polsce i nie glosuje od lat, bo co przyjdzie jakis nowy zbawiciel to miliony ludzi sa w stanie na takiego postawic. Leppery, Kukizy, setki projetkow tych samych
@robertx: ziomuś, też przerabiałem głosowanie na różne opcje i mam już dosyć, ale nie rezygnuj, jak i ja nie rezygnuję! Idź na wybory!!! :)
Jeszcze mu liścia wygarnij, ogól się na łyso i załóż czarną koszulę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i tu
On jest zbyt prostym człowiekiem na polityka, a zbieranie sobie ugrupowania ad hoc skutkuje zapakowania się opurtunistami, którym kacze pieniądze podyktują dalsze działanie
@Lefty: Za SLD było źle, że ludzie wybrali PiS. Za PiSu było tak źle, że ludzie wybrali platformę. Za platformy było tak źle, że ludzie stwierdzili, że jednak lepszy już był ten PiS. Teraz z kolei uważamy, że jednak platforma. Ciekawe co będzie dalej ( ͡°
@Czlowiek_Ludzki: Raczej wyborcy.