Aktywne Wpisy

jmuhha +65
W sumie jeździł ktoś z was na kolonie za dzieciaka? Co tam się robiło? Pamiętacie jakieś większe odpały?
źródło: 1000025978
PobierzMam odłożone na wkład własny x zł. Chciałbym mieć wkład własny x+40k, aby kupić mieszkanie o takim metrażu jak potrzebuję. Niestety sytuacja tak się skomplikowała że jak w tym momencie nie wezmę kredytu to mogę go nie dostać przez kolejny rok. Czy mogę zrobić tak że na wniosku wpisze wkład własny x+40k, ale pomiędzy otrzymaniem decyzji, a wpłaceniem wkładu wlasnego wezmę kredyt gotówkowy na 40k? Czy jest takie okno czasowe w którym

źródło: comment_16596007265CgZ0XNBFENNz6jUQMB3X2.jpg
Pobierz@yeyayeju: xD
Zapominałeś jeszcze wspomnieć o wybuchających bateriach, słabym zasięgu zimą, zawyżonych cenach, łatwopalności, niewolnikach w kopalni LITU w Afryce, zasilaniu spalanym w elektrowni węglem i paru innych nie mających wiele wspólnego ze współczesnymi EV mitach: https://twitter.com/OzarkTesla/status/1541757357658603521/photo/1
Ze wszystkich Twoich argumentów, technicznie rzecz biorąc (niemal) prawdziwe są tylko dwa pierwsze "mały zasięg, długotrwałe ładowania", tylko, że one powinny brzmieć inaczej - "mniejszy zasięg, dłuższe ładowanie" (w porównaniu do ICE), co obiektywnie rzecz biorąc rzeczywiście jest prawdą. Natomiast to czy coś jest (za) "małe" lub (zbyt) "długotrwałe" zostaw ocenie użytkowników takich aut. Większość kierowców w Europie robi średnio samochodem około 30 km dziennie. Jeśli należysz do
Kolejna sprawa, nie znam osoby która by przynajmniej dwa razy w roku nie robiła trasy, na którą elektryk nie wystarczy, co jest uciążliwe, przynajmniej dwa razy w roku. Nawet jeśli
Nic takiego nie założyłem. Wyjaśniłem za to, że w zależności od potrzeb każdy powinien sam podjąć decyzję, który
rodzaj samochodu jest dla niego