Wpis z mikrobloga

@8alenciaga: XDDDD spalinowe są już bardziej ekologiczne, jeśli mielibyśmy posługiwać się uniwersytecką definicją ekologii, a nie marketingową. Silniki wodorowe są przyszłością, a nie elektryki.
  • Odpowiedz
spalinowe są już bardziej ekologiczne, jeśli mielibyśmy posługiwać się uniwersytecką definicją ekologii, a nie marketingową. Silniki wodorowe są przyszłością, a nie elektryki

@yeyayeju: xD
  • Odpowiedz
@yeyayeju:
Ze wszystkich Twoich argumentów, technicznie rzecz biorąc (niemal) prawdziwe są tylko dwa pierwsze "mały zasięg, długotrwałe ładowania", tylko, że one powinny brzmieć inaczej - "mniejszy zasięg, dłuższe ładowanie" (w porównaniu do ICE), co obiektywnie rzecz biorąc rzeczywiście jest prawdą. Natomiast to czy coś jest (za) "małe" lub (zbyt) "długotrwałe" zostaw ocenie użytkowników takich aut. Większość kierowców w Europie robi średnio samochodem około 30 km dziennie. Jeśli należysz do
  • Odpowiedz
@yurai007: pierwsza sprawa - nie zakładaj z góry, że nie mogę ocenić bo nie byłam użytkownikiem, bo byłam :) ale chyba tylko na takie chwyty cię stać. Kontynuując, możesz śmiało poprawić swój komentarz, że za małe i długotrwałe ładowanie.
Kolejna sprawa, nie znam osoby która by przynajmniej dwa razy w roku nie robiła trasy, na którą elektryk nie wystarczy, co jest uciążliwe, przynajmniej dwa razy w roku. Nawet jeśli
  • Odpowiedz
@yeyayeju:

pierwsza sprawa - nie zakładaj z góry, że nie mogę ocenić bo nie byłam użytkownikiem, bo byłam :)

Nic takiego nie założyłem. Wyjaśniłem za to, że w zależności od potrzeb każdy powinien sam podjąć decyzję, który
rodzaj samochodu jest dla niego
  • Odpowiedz