Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

jmuhha +12

źródło: comment_16596007265CgZ0XNBFENNz6jUQMB3X2.jpg
Pobierz@yeyayeju: xD
Zapominałeś jeszcze wspomnieć o wybuchających bateriach, słabym zasięgu zimą, zawyżonych cenach, łatwopalności, niewolnikach w kopalni LITU w Afryce, zasilaniu spalanym w elektrowni węglem i paru innych nie mających wiele wspólnego ze współczesnymi EV mitach: https://twitter.com/OzarkTesla/status/1541757357658603521/photo/1
Ze wszystkich Twoich argumentów, technicznie rzecz biorąc (niemal) prawdziwe są tylko dwa pierwsze "mały zasięg, długotrwałe ładowania", tylko, że one powinny brzmieć inaczej - "mniejszy zasięg, dłuższe ładowanie" (w porównaniu do ICE), co obiektywnie rzecz biorąc rzeczywiście jest prawdą. Natomiast to czy coś jest (za) "małe" lub (zbyt) "długotrwałe" zostaw ocenie użytkowników takich aut. Większość kierowców w Europie robi średnio samochodem około 30 km dziennie. Jeśli należysz do
Kolejna sprawa, nie znam osoby która by przynajmniej dwa razy w roku nie robiła trasy, na którą elektryk nie wystarczy, co jest uciążliwe, przynajmniej dwa razy w roku. Nawet jeśli
Nic takiego nie założyłem. Wyjaśniłem za to, że w zależności od potrzeb każdy powinien sam podjąć decyzję, który
rodzaj samochodu jest dla niego