Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Kadet20 +26
W 2021 roku kupowałem 51m2 mieszkanie na obrzeżach Warszawy za niecałe 400k (Dokładnie 392k, w cenę wliczone było też już miejsce postojowe oraz "pakamerka" w garażu podziemnym na różne graty. Wahałem się wtedy długo kupować czy nie, czasy Covidu, wszyscy wieszczyli rychły upadek bańki w nieruchomościach i dużo niższe ceny zaraz po końcu pandemii. Na tagu byłem delikatnie mówiąc j*bany od debili że chce kupować bo będzie dużo taniej.
Z racji tego
Z racji tego
źródło: asd123
Pobierz

Żeby nie było, napisałam to bardzo grzecznie, tłumacząc dlaczego to niemożliwe i próbując rozwiązać inne problemy w jej komentarzu. Strasznie toksyczne podejście do wagi w tym kraju skutkuje tym, że większości ludzi ma otyłość ¯\(ツ)_/¯ kiedyś dziewczyna z BMI 35 powiedziała, że ona nie czuje się otyła, bo w tv są dużo większe dziewczyny niż ona.
#dieta
źródło: comment_1659554234DbyhIxhJMsuj5llLPAYD0A.jpg
PobierzCała ta grupa to jest jakiś szok dla mnie. Jestem na polskiej grupie o tym samym schorzeniu i dyskusje są tam sporo inne...
Ostatecznie wyszło na to, że on nie pił nic poza pepsi w dużych butlach i zjadał 1-2 opakowania miętowych landrynek dziennie, bo miał taki nawyk i był święcie przekonany,
Pisała też że na 800kcal dziennie przy BMI 33 przez miesiąc nie schudła ani trochę. Ehhhhhh. Szkoda moich nerwów xd
Chodząc tu (UK) do lekarza nie dowierzam co tu się odwala. Takich kilka przykładów:
1. Miałam w PL dobrany lek na astmę 1,5 roku temu (przeszłam kilka niewypałów), w
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu