Wpis z mikrobloga

#!$%@? a ja nie moge schudnąć z 90 do 80 XD

@mlodyernest: Wbrew pozorom ciężej jest chudnąć z niższych wag (kwestia też ile wzrostu masz co ma wpływ na zero kaloryczne), bo trzeba mocno ciąć kalorie. Najfajniej jest wystartować jak ktoś się nie ruszał, zjadał dużo kalorii bo po prostu magicznie spada woda, treść jelitowa i jest efekt wow xD Sam chudłem ze 142kg i obecnie przy 90kg nie jest
  • Odpowiedz
@drogba90: wielkie gratulacje - najbardziej motywujące jest to ile czasu byłbyś w stanie codziennie przejść ciągnąc za sobą 80kg, pewnie niewiele a robiłeś to przecież całą dobę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@drogba90: ale piszcie ludzie jaki macie wzrost, bo nie sposób wyobrazić sobie bez tego jaką kulką byliście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
160kg na chłopie 190+ wygląda inaczej niż na karle 160+ cm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@drogba90: podziwiam. Sam się mobilizuję, bo im człowiek starszy tym trudniej, a przez okres pandemii człowiek przytył sporo. Mam nadzieje, ze kiedyś dam podobny wpis :)

Ale swoją drogą wyobraźcie sobie tyle zrzucić. Przecież chłop nosił dodatkowe 86 kilo. Całą dobę + dodatkowe obicążenie narządów. Masakra, wyobraźcie sobie nosić na barana cały czas 86 kilowego chłopa (bo wiadomo, że kobiety kończa się na 55 kg :P)
  • Odpowiedz
Niestety zwisająca skóra jest czymś co ciągle mu przypomina o tym jaki by

@tonawiarywkilkarzeczy: to nie musi być takie złe. Znaczy oczywiście, lepiej nie mieć, a jak ma się możliwość to usunąć, bo wygląda się dla siebie i innych atrakcyniej, ale jednocześnie, szczególnie na początku, taka skóra może być przypomnieniem tego co się osiągnęło.
  • Odpowiedz
@drogba90: o człowieku a ja walczę z powrotem do 90kg ze 125kg po raz 3 w życiu (z tym że za każdym razem podchodzę 10kg więcej). To jest dopiero wyczyn! Byłeś w ogóle w stanie chodzić z taką wagą? Bo mi już zaczęły stawy siadać. Byłoby mega inspirująco jakbyś wrzucił zdjęcie przed i po. Pewnie masz teraz mnóstwo wiszącej skóry
  • Odpowiedz