Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 42
635 118 + 55 + 52 + 63 + 54 + 102 + 102 = 635 546

Druga część urlopowych jazd.

Czy nie jestem jużuzależniony od rowerka? Od razu po przyjechaniu i wypakowaniu pojazdu z auta pojechałem się na nim przejechać xd reszta rzeczy została jak była.

Ogólnie w tym miesiącu udało mi się przejechać 1200km (to jest w sumie mój nowy miesięczny rekord na tym rowerze) - to był cel optimum na miesiąc lipiec. Jestem mega zadowolony z tego powodu. W sumie w czasie wakacji przejechałem po 3 krajach,w różnych warunkach pogodowych jak i nawierzchniowych. Przypomniałem sobie stare ścieżki jak i wytyczyłem totalnie nowe - przykładem jest wieża widokowa w Chałupkach (miejscowość przygraniczna w #slask ), która wywarła na mnie mega wrażenie Jest moc :3

W wyżej wymienionych trasach kryją się 102 nowe kwadraty.

W sumie moja jazda od tamtego roku strasznie się zmieniła - kiedyś #100km było dla mnie wyczynem (głównie psychicznym, bo mi się tyle nie chciało jechać), teraz zaś połowa wakacyjnych trasek to były stówki. Obecnie granica psychiczna jak i czasowa jest na 120-130km. Takie trasy zaczynają już pochłaniać stanowczo za dużo czasu. Dodatkowo też trzeba doliczyć dojazd do przejechania, czy to pociągiem, czy samochodem do punktu startowego/końcowego, bo jeździć ciągle po tych samych trasach to mega nuda.

W załączniku zdjęcie z czeskiej miejscowości Sudice, tuż koło granicy z Polską

#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty

Skrypt | Statystyki
Draakul - 635 118 + 55 + 52 + 63 + 54 + 102 + 102 = 635 546

Druga część urlopowych...

źródło: comment_1659464846pS1jxRSObXjgZXKdZb2N9P.jpg

Pobierz
  • 1