Aktywne Wpisy

ValandilNW +286
Guadalajara +75
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

i tak działania różnych bezosow, musków i innych możnych świata są "lewactwem"(!), cokolwiek ma to znaczyć(dziś mi wyskoczył jakiś wpis, gdzie jako "bekezlewactwa" oznaczono opis na tinderze laski, że szuka bogatszego gościa).
niestety, straty jakie ich p---------e robi w umysłach(już nie tak młodych) ludzi, są chyba już
Jackson rozwala cały wątek z Shire czy Denethorem czy elfy w Helmowy Jarze? SOY SOY WIERNI KSIĄŻCE, ARCYDZIEŁO
Amazon pokazuje czarnego elfa? SOY SOY DZIEŁO TOLKIENA ZNISZCZONE, LEWACTWO NADPISUJE KSIĄŻKE
Bawi mnie ich wymówka, że im zależy na wierności wobec pierwowzoru podczas gdy trylogia lotra była momentami daleka od tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
C--j z tym, jest tam chyba bardziej popularna niż dowolny piłkarz z Europy, dodatkowo promuje kobiecy futbol na którym można jeszcze nabić kabzę gdy stanie się to bardziej popularne. Ale EA oczywiście nie robi tego dla kasy tylko żeby zniszczyć cywilizację XD