Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Al-3_x: Wszyscy przekonani, że pozjadali wszystkie rozumy świata i lewaki są lewakami tylko dlatego, że nie mają wiedzy o ekonomii. Z resztą kiedyś sam kucowałem, to też się trochę tak myślało. Chociaż za moich czasów kucowania jedna rzecz mi nie pasowała - skoro tyle osób wierzy w lewicowe idee, to przecież coś w nich być musi, więc szukałem informacji o ideowych podwalinach tych ruchów, no i znalazłem w nich sens.
  • Odpowiedz
@Al-3_x: ale to są ludzie z postrzeganiem świata na zasadzie " to co lubię, to jest prawicowe, to czego nie lubię, to lewactwo"

i tak działania różnych bezosow, musków i innych możnych świata są "lewactwem"(!), cokolwiek ma to znaczyć(dziś mi wyskoczył jakiś wpis, gdzie jako "bekezlewactwa" oznaczono opis na tinderze laski, że szuka bogatszego gościa).

niestety, straty jakie ich p---------e robi w umysłach(już nie tak młodych) ludzi, są chyba już
  • Odpowiedz
@Al-3_x:
Jackson rozwala cały wątek z Shire czy Denethorem czy elfy w Helmowy Jarze? SOY SOY WIERNI KSIĄŻCE, ARCYDZIEŁO
Amazon pokazuje czarnego elfa? SOY SOY DZIEŁO TOLKIENA ZNISZCZONE, LEWACTWO NADPISUJE KSIĄŻKE

Bawi mnie ich wymówka, że im zależy na wierności wobec pierwowzoru podczas gdy trylogia lotra była momentami daleka od tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@SirSherwood: Wiadomo. Amazon, które eksploatuje pracowników, jak się da i którego szef lata sobie w kosmos dla kaprysu chce potajemnie zaprowadzić komunistyczną utopię, wrzucając czarne elfy do serialu xD
  • Odpowiedz
@Al-3_x: Tak samo zrobiło według psychoprawicy EA, dając na okładkę najnowszej FIFY w Australii kobietę.
C--j z tym, jest tam chyba bardziej popularna niż dowolny piłkarz z Europy, dodatkowo promuje kobiecy futbol na którym można jeszcze nabić kabzę gdy stanie się to bardziej popularne. Ale EA oczywiście nie robi tego dla kasy tylko żeby zniszczyć cywilizację XD
  • Odpowiedz
@Al-3_x: Generalnie to polecam nie czytać tych odklejek na głównej bo tam nawet na standardy wykopu króluje niezwykły festiwal głupoty. Z drugiej strony zastanawiam się po jaki wuj lewicowcy sami się pchają do bronienia tego kału który ma wypuścić amazon xD
  • Odpowiedz