Aktywne Wpisy
marek2092 +707
Mirki pijcie ze mną kompot, dzisiaj o godzinie 9:37 rano stałem się poważnym mirasem i zostałem ojcem..
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
dddobranoc +33
Gruzowisko pod Krakowem.
Parking policyjny na ul. Torowej - jakieś 100m od miejsca, gdzie Budda kręcił bardzo dużo swoich filmów (na parkingu stacji kolejowej Kraków - Swoszowice) xD
Biedne, ciekawe jak zniosą okres jesienno zimowy pod chmurką i czy będzie licytacja? Auto po Buddzie może mieć wartość kolekcjonerską, tak jak teraz sprzedawane było kilka razy Porsche 911 RSR po Eskobarze to miało wartość + 1mln euro za byłego właściciela.
Nawet to autko
Parking policyjny na ul. Torowej - jakieś 100m od miejsca, gdzie Budda kręcił bardzo dużo swoich filmów (na parkingu stacji kolejowej Kraków - Swoszowice) xD
Biedne, ciekawe jak zniosą okres jesienno zimowy pod chmurką i czy będzie licytacja? Auto po Buddzie może mieć wartość kolekcjonerską, tak jak teraz sprzedawane było kilka razy Porsche 911 RSR po Eskobarze to miało wartość + 1mln euro za byłego właściciela.
Nawet to autko
#tinder #badoo #randki #s--s #zwiazki #milosc #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #kiciochpyta #podrywajzwykope #blackpill
szukam frajera, który o-----e przeprowadzkę za mnie i w nagrodę dam się nakarmić w restauracji, a później s-------ę gdzie pieprz rośnie
Uczciwa stawka.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora