Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@? jak Serbowie dostaną łomot stulecia jak coś odjebią. Siły NATO w regionie postawione w stan gotowości od paru dobrych miesięcy, większość sąsiadów w NATO. Główny sojusznik zajęty swoją "specjalną operacją militarną" i jeszcze turasy którzy z przyjemnością pomogą Albańczykom.

Znowu będą wielcy pokrzywdzeni przez cały zachodni świat zupełnie bez powodu xDDD
Nie żal mi ich bo większość to głupie nacjuchy i prorosyjskie onuce
#serbia #kosowo #wojna
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubiczklan: zawsze się tak łudzę, tak samo jak większość zachodu uważa Polaków za homofobów, katolibusów i generalnie szurię. I wiesz co? I mają rację, tak samo jest z Ruskami, Serbami czy Węgrami. Reprezentatnywna większość w Polsce, czy w tych krajach popiera tych błaznów, prawaków i nacjoluchów, cieszy się 'bynajmniej lewactwo boli'.
W mojej branży, mógłbym powiedzieć -> bardzo uprzywilejowanej w kazdym państwie, pomimo wyobrażenia, że tam pracują ogarnięci ludzie, którzy
  • Odpowiedz
@zzzmateuszzz:

Nie, większość to normalni ludzie chcący żyć w pokoju i normalnie, a twój wpis to najczystszy przejaw ignoranctwa

@lubiczklan: gówno prawda, dobrze to wyjasnil @milvanb utrzymuje kontakt z Ruskimi ktorzy niby wyksztalceni, zarabiają w dolarach (a jak xD) ale oczywiscie USA złe, wojna to wina Ukrainy, a jak pokazuje obrazki dzieci czy rodzin zabitych od pociskow gdzies w centralnej ukrainie czy wschodniej to to samo wyparcie
  • Odpowiedz
  • 0
@zzzmateuszzz: Serbowie to naturalne głupki, agresywne i zacietrzewione. To południowa odmiana orków. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poznałem kilka nacji i nie znam większych pajaców od nich. Idealnie to podsumowałeś.
  • Odpowiedz