Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
W Krakowie ludzie utworzyli grupę, na której ostrzegają się przed kontrolerami biletów żeby móc jeździć na gapę. Powstała też aplikacja umożliwiająca oznaczanie pozycji kanara na mapie. Osoby wyrażające swój niesmak po zobaczeniu tego są jak widać wytłumaczane.
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
viciu03 +10
Znowu będą wielcy pokrzywdzeni przez cały zachodni świat zupełnie bez powodu xDDD
Nie żal mi ich bo większość to głupie nacjuchy i prorosyjskie onuce
#serbia #kosowo #wojna
Kosowo nie jest w NATO więc te nie ma żadnego mandatu do interwencji.
Fajnie by bylo ich znowu przeorac
Nie, większość to normalni ludzie chcący żyć w pokoju i normalnie, a twój wpis to najczystszy przejaw ignoranctwa
No bezpośredniej interwencji nie ma.
W mojej branży, mógłbym powiedzieć -> bardzo uprzywilejowanej w kazdym państwie, pomimo wyobrażenia, że tam pracują ogarnięci ludzie, którzy
Nie, większość to normalni ludzie chcący żyć w pokoju i normalnie, a twój wpis to najczystszy przejaw ignoranctwa
@lubiczklan: gówno prawda, dobrze to wyjasnil @milvanb utrzymuje kontakt z Ruskimi ktorzy niby wyksztalceni, zarabiają w dolarach (a jak xD) ale oczywiscie USA złe, wojna to wina Ukrainy, a jak pokazuje obrazki dzieci czy rodzin zabitych od pociskow gdzies w centralnej ukrainie czy wschodniej to to samo wyparcie
Komentarz usunięty przez moderatora
większość to głupie nacjuchy i prorosyjskie onuce
@lubiczklan: Kto ten twój wysryw zapluspwal xD
Poznałem kilka nacji i nie znam większych pajaców od nich. Idealnie to podsumowałeś.