Aktywne Wpisy

kuba-rozpruwa +167
Friedrich Merz w rolkach na Instagramie namawia młodych ludzi na szkoły branżowe, zachęca ich ponieważ wielu młodych ludzi pyta się go co mogą robić w przyszłości. On często odpowiada że studia to nie zawsze jest najlepsze wyjście, często zachęca młodych do nauki konkretnego zawodu.
A w Polsce?
Jak idziesz do szkoły branżowej to przez jakieś 60% społeczeństwa jesteś uważany za patologie/nieuka/nieudacznika bo jak to tak bez studiów. A to wszystko dzięki super
A w Polsce?
Jak idziesz do szkoły branżowej to przez jakieś 60% społeczeństwa jesteś uważany za patologie/nieuka/nieudacznika bo jak to tak bez studiów. A to wszystko dzięki super
źródło: temp_file1557895610165682690
Pobierz
Porady odnośnie wykończenia mieszkania w stanie deweloperskim [GDZIE ICH SZUKAĆ]
W niedalekiej przyszłości czeka mnie wykończenie mieszkania od zera i szukam informacji na co zwrócić uwagę, na czym oszczędzić, do czego warto dołożyć i tym podobne hasła. Jeżeli macie źródła wiedzy albo po prostu własne wskazówki, to piszcie je w komentarzach.
Mój zbiór:
1. Warto wynająć inżyniera odbioru mieszkania - koszt ok. 300–800 zł, oszczędzi nerwów i
W niedalekiej przyszłości czeka mnie wykończenie mieszkania od zera i szukam informacji na co zwrócić uwagę, na czym oszczędzić, do czego warto dołożyć i tym podobne hasła. Jeżeli macie źródła wiedzy albo po prostu własne wskazówki, to piszcie je w komentarzach.
Mój zbiór:
1. Warto wynająć inżyniera odbioru mieszkania - koszt ok. 300–800 zł, oszczędzi nerwów i
źródło: wykończenie mieszkania
Pobierz

źródło: comment_1659284569x5rWDHICieXp1rjgfWxS3Z.jpg
PobierzAle chce dodać, ze nie pytałem o schron. Jakbym zapytał to na pewno bym został poinformowany gdzie i jak
źródło: comment_1659285221cpgTbJq5VBXcLDuc3laNHl.jpg
PobierzKrzyknę jutro, tylko odblokuje dostęp do bankowości internetowej (zablokowali mi na Ukrainie xd)
Można jechać własnym autem na polskich blachach?
Nie zauważyłem pustych półek, na pewno drożej niż przed wojna, ale ciężko mi porównać bo byłem tam na długo przed wojna, wciąż dużo taniej niż u nas.
P-------y LM za około 70 hrywien.
Ludzie reagują normalnie, ale nikt mnie na rękach nie nosił ;) czasami ktoś zagadał, ze umie po polsku i opowiadał gdzie pracował, kiedy wrócił itp.
Można, stało dość sporo samochodów na granicy. Zatankuj
@arturo1983: Nikt nie sprawdzał nic związanego z covidem, na miejscu nikt masek nie nosi