Aktywne Wpisy
sebicix +30
Nie mogę z tego, że na początku wojny ludzie udostępniali Ukraińcom swoje mieszkania, domki, pokoje itp xDD
#ukraina
#ukraina
Nie lubię dzieci, nie lubię płaczu i krzyku, nie mam ochoty babrać się w obsranych pieluchach, wizja rozpadu związku i płacenia alimentów jest przytłaczająca i straszna.
A Ty dlaczego nie chcesz mieć dzieci? #childfree Natole dupa cicho.
A Ty dlaczego nie chcesz mieć dzieci? #childfree Natole dupa cicho.
Operacja #splitalam odniosła sukces. Wyjechałem z kraju i mieszkam teraz w #chorwacja, gdzie co jakiś czas będę dzielił się z Wami przemyśleniami o życiu w tym kraju. Zapraszam więc do obserwowania lub czarnolistowania tagu #splitalam
@Biebrzanski_Ghul: robiłem ostatnio 2x1700km, nie widzę tego "na raz" z uwagi na czas. Sam musiałem się na godzinę przespać w aucie w obie strony, ale później trasa dalej bez przerw poza tankowaniem
@Biebrzanski_Ghul: robiłem ostatnio 2x1700km, nie widzę tego "na raz" z uwagi na czas. Sam musiałem się na godzinę przespać w aucie w obie strony, ale później trasa dalej bez przerw poza tankowaniem
@Atreyu: Ja nawet 1700 robiłem na dwa, ale mało snu pomiędzy częściami i to mnie mocno zgubiło niestety. Nie ma żartów z takimi trasami.
@blazko: Zdalna.
@Don_Hollywood: Kompletnie nie ma sensu rozglądać się teraz, wszystko jest wywindowane sezonowo, nawet długoterminowy najem opłaca się bardziej ogarniać po sezonie. Jak zaczniesz najem w sezonie, to przez cały rok płacisz jak za sezon. Taki trik. Jeśli chodzi o kupno, to kompletnie nie jestem w temacie. Wynajem z kolei kosztuje podobnie jak w Polsce
@PepeXD: Będą dużo szersze, cierpliwości :) Na razie po prostu dochodzę do siebie i się regeneruję, jak już się zadomowię lepiej, będzie więcej "mięsa", obiecuję :)
@masterix: Dzięki :) Szczerze? Nie planowałem tego. Tak naprawdę planowałem coś zupełnie innego, też związanego z opuszczeniem Polski, ale życie tak mi się potoczyło. Najpierw chciałem spróbować "workation" na 5 tygodni tutaj. Przedłużyłem sobie do 2,5 miesiąca, bo tak mi się ten styl spodobał. No i potem wróciłem tylko na 3 tyg. do
@ZlodziejBilonownic: Galant 2.5 V6
@robom85: Dzięki :) Zmęczenie życiem w Polsce głównie i duże zmiany personalne. Potrzebowałem konkretnej zmiany, a Chorwację kochałem od pierwszego tutaj pobytu. Jak posiedziałem tutaj dłużej, to dużo pięknych rzeczy mnie tu spotkało i postanowiłem, że zostanę na dłużej.