Mój wierny rumak dał radę i tym razem, ale 1700 km to było tym razem za dużo nawet jak dla mnie. Ostatnie 3 godziny to horror, więc pamiętajcie - jako chce się Wam spać, to zdrzemnijcie się na parkingu choćby 30 minut, uratuje to Was.
Operacja #splitalam odniosła sukces. Wyjechałem z kraju i mieszkam teraz w #chorwacja, gdzie co jakiś czas będę dzielił się z Wami przemyśleniami o życiu w tym kraju. Zapraszam więc do obserwowania lub czarnolistowania tagu #splitalam
@Krzysztof53647: na samym revolucie nie ma prowizji ale większość bankomatów pobiera swoją prowizje więc trzeba czytac przy wyciąganiu hajsu. Mi się udało znaleźć 1 na chyba 7 bankomatów co nie miał prowizji
@Biebrzanski_Ghul: @blazko: mój rekord to Kraków - Aberdeen promem praktycznie na raz, mała drzemka na promie i jeszcze jeden przystanek w Anglii ale nie mogłem spać ¯\_(ツ)_/¯ chyba razem wyszło około 25h :D
Operacja #splitalam odniosła sukces. Wyjechałem z kraju i mieszkam teraz w #chorwacja, gdzie co jakiś czas będę dzielił się z Wami przemyśleniami o życiu w tym kraju. Zapraszam więc do obserwowania lub czarnolistowania tagu #splitalam
A pamiętasz jaki to bankomat?
@Smash: O, elegancko. A gdzie konkretnie?
@ArbuzDumbledore: Chwali się. Gdzie masz miejscówkę?
@ArbuzDumbledore: Ja właśnie nie za bardzo chcę ją znajdywać xD