@Siaa: co? No chyba komuś sufit na łeb się spierdzielił. Wczoraj kupiłem 2kg białego w Carrefour za 5 zł/kg co uważam za chorą cenę. Podobnie jak olej rzepakowy za 10 zł i benzyna za 7. P------e.
@efek: widzisz, nawet ty sie dałeś wciągnąć w tą zabawe. Normalnie byś zapewne kupił 1kg a tak pomyślałeś, że jak zabraknie to wezmiesz od razu 2 ( ͡°͜ʖ͡°)
@Siaa: No to wskaż mi ludzi z mózgiem wśród opozycji. A co do cukru to serio to p---------e, że jego cena to wina kaczora jest na poziomie "winy tuska".
@StoSloty1488: nie mówię o opozycji, mówię o jakiejś nowej władzy, która ze starą nie ma nic wspólnego. Każda partia jest dla mnie do bani.
@Koronanona: PiS winny sytuacji w Polsce. Więcej podatków, więcej 500+, więcej nagradzania ludzi bezrobotnych, więcej spółek państwa z pisowskim zarządem, więcej budżetówki. Polacy wytrzymają.
@Siaa: Jakiej nowej władzy? XD Ludzie spod ziemi wyjdą? nawet jeżeli jakimś cudem by się ktoś taki znalazł to władza zmienia ludzi, bynajmniej nie na lepsze.
@StoSloty1488: a jaką widzisz inną opcję? Ten kraj musi upaść, musi być reset polityczny. Inaczej starzy dalej będą siedzieć przy korycie i żreć, niszcząc wszystkich dookoła tym, co napisałam już wyżej.
@sargento: ale dzisiaj baby pod mięsnym jęczały że ludzie pojęcia nie mają i kupują po 50kg cukru. A sytuacja jest taka że kto dziś nie kupi po 5 czy 6 zł za miesiąc kupi za 7. Tak samo jak z kolejkami do stacji benzynowych gdy zaczęła się wojna, paliwa nie brakło ale od tamtego czasu chyba nie dało się kupić poniżej 7 a było po 5,5
źródło: comment_16591543106yoqDid3BNtdfFyMMebE3P.jpg
PobierzWczoraj kupiłem 2kg białego w Carrefour za 5 zł/kg co uważam za chorą cenę. Podobnie jak olej rzepakowy za 10 zł i benzyna za 7. P------e.
Mogę podpowiedzieć komu i kto jest za to odpowiedzialny.
źródło: comment_16591636180XBSXcSA89QJG1qhAaTKqq.jpg
PobierzMogę podpowiedzieć komu i kto jest za to odpowiedzialny.
Je** mieszkańcy Olsztyna, wszystko ich wina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
** bani
@efek: olej rzepakowy niech drożeje, może w końcu inne lepsze tłuszcze stanieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Siaa: pis winny globalnej inflacji, ah ten kaczor
@Koronanona: PiS winny sytuacji w Polsce. Więcej podatków, więcej 500+, więcej nagradzania ludzi bezrobotnych, więcej spółek państwa z pisowskim zarządem, więcej budżetówki. Polacy wytrzymają.
Komentarz usunięty przez moderatora