Wpis z mikrobloga

Pytanie do mieszkańców Warszawy. Sprzedaję auto jak wiadomo zdjęcia to bardzo ważny element ogłoszenia macie może pomysł gdzie taką "sesje" mogę zrobić?

#motoryzacja #warszawa
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jelen_Szlachetny: nie no żelazkiem nie będę robił a auto sprzedaję tak naprawdę pierwszy raz a fajna lokalizacja zdaje się też dobrym pomysłem zastanawiam się też czy np. 20 zdjęć będzie spoko czy to za mało
  • Odpowiedz
@JanuszPDM: No nie wiem, ja tam kupując wolałbym zwykłe zdjęcie na ulicy, bo jak widzę pseudo sesje zdjęciowe w jakichś oklepanych miejscówkach typu rejon Siekierek czy jakieś tunele, to spodziewam się wyplakowanego strucla od Seby handlarza, xD
  • Odpowiedz
@JanuszPDM: to po co pytasz jak tak dobrze wiesz? Sprzedajesz fure czy widoczki? Zrób 10 konkretnych zdjęć samochodu bez pseudoartystycznych ambicji. Ktoś będzie chciał kupić to przyjedzie i tak obejrzy.
  • Odpowiedz
@xionze: Ja nie pytałem o Twoją opinię tylko o miejscowke. Nawet przy takiej głupocie musisz się do kogoś przysrac? Jesteś wogole z Warszawy czy tak musiałeś gębę otworzyć dla otwarcia gęby?
  • Odpowiedz
@JanuszPDM: Jesteś w internecie, na publicznym forum zadajesz pytania więc bądź gotowy że ludzie będą odpowiadać. Moge być z Grójca albo innego Radomia albo wygnajewa pod Terespolem. Pochwal sie co tam sprzedajesz, może sie pośmiejemy?
  • Odpowiedz