Wpis z mikrobloga

#motocykle co robicie z kaskiem gdy wychodzicie na 5 min do sklepu albo na 1h na silke? Zauwazylem, ze sporo ludzi - szczególnie na #skutery zostawia kask przy moto. Ja zawsze biorę ze sobą. Nie wiem czy bardziej boje sie, ze ktoś go ukradnie czy do niego nasra ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bartekbx10: na pewno na dłużej bym nie zostawiał, do sklepu na wiosce Ok, w razie czego masz na widoku motocykl. Na basen jak chodzę to zostawiam w szatni, na siłowni tez pewnie są jakieś szafki gdzie możesz zostawić swoje rzeczy.
  • Odpowiedz
@Bartekbx10: ludzie na skuterach często mają kask wart flaszkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aczkolwiek przeważnie zabieram ze sobą (jeśli to sklep).

Jeśli zas to miejsce typu siłownia, to zdarza mi się zostawić. W takich miejscach jest monitoring przecież.

W sumie to mam drugi "stary" kask na takie przedsięwzięcia.
  • Odpowiedz
@bbart kurde bele super sprawa. Chociaż wygląda jakby ktokolwiek z leathermanem by mógł to przyciąć, aczkolwiek na te 5 minut to ideolo
  • Odpowiedz
  • 0
@bbart i wtedy Tobie w 3 sekundy kradną wizjer wart 300-800 zł, zależnie czy fotochromatyczny czy nie, jak na 3 sekundy, to spoko zarobek
  • Odpowiedz
@bbart: wychodziłbyś, ale kask wrzucałbyś do kufra ( ͡° ͜ʖ ͡°)

swoją drogą, gdy widzę kaski osób na skuterach, to zastanawiam się czy kupili je za 3 złote z olx, używane czy nówki z bazaru za 15-30 zł max i dziwię się, ze ludzie na skuterach w tym jeżdżą, no i że policja nie wyłapuje takich
  • Odpowiedz