Wpis z mikrobloga

Idę dzisiaj na kolejna randkę z chłopakiem z #tinder na której się najem za darmo. Dzisiaj jest cieplej niż wczoraj, wiec ubiorę najkrótsza spódniczkę jaka mam, a do tego top do kompletu. W komentarzu wklejam zdjęcie ze strony na modelce #rozowyslonikxrandkuje #badoo #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
rozowyslonikx - Idę dzisiaj na kolejna randkę z chłopakiem z #tinder na której się na...

źródło: comment_1659000945R8QfqT4sMOKj3Gy9k40IsC.jpg

Pobierz
  • 112
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@topikPajak: To ewolucyjna degradacja najstarszego zawodu świata. Kiedyś było: "Ty mi ryba ja ci picza", a teraz jest "Ty mi suszi, ja ci nadzieja". Stulejarze i przegrywy zepsuły rynek - chociaż to też nie jest do końca tak, bo mówimy tutaj o randce i aplikacji randkowej. Jeżeli ze mną by poszła i dobrze by nam się gadało, to pewnie też bym zapłacił (bo jestem staroświecki, no i nie podejrzewałbym takich
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: Czekać, aż trafi na wykopka który rozpozna ją po wrzucanym stroju w wpisie, zamówi żarcie, naje się, po czym s-------i z restauracji zostawiając ją z rachunkiem do zapłaty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Znowu pelikany złapane, bo wątek chodzenia na „darmowe” randki to woda na młyn wku*rwu wypopka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Że też jeszcze się Wam chce pultać w tych komentarzach do tak oczywistego troll konta i przejmować się tym, jakby to była prawda, a to tylko bajt randoma z neta.

Serio, przestańcie nakręcać jej tutaj atencję, bo od kilku dni ciągle spamujecie gorące i nabijacie tego bajta do granic
  • Odpowiedz
@niewiempoco: Eeee trochę pjerdolenie panie. Masa lasek mogłaby tak robić, a nie robi

@Bomfastic: A ja Ci powiem że podczas moich 'podróży' randkowych padała rozmowa o tym i nie raz słyszałem opowieści że tak robią. Coś na zasadzie 'jak facet tromba to chociaż pojadłam i hodu'.
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: plot twist będzie jak się okaże jak kiedyś z panią rajstopową, że sprzedajesz ciuchy noszone żeby ktoś mógł obwąchać czy co tam robić i zarabiasz na tym krocie i wrzucasz foteczki z żarcia na mieście na zarobionym na tym hajsie a temat emocjonująco opisany jako tinderowy eksperyment dla zasięgu i komentarzy xD

Że też w ogóle o tym pomyślałem xD
  • Odpowiedz
  • 0
Przecież to jakiś chłop co się przebierać za babe. Wyślij choć jedną fotkę z karteczka że swoim nickiem. Na pewno nie wstawisz bo jesteś trollem
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: dopiero co znalazłem tag.
Serio umawiasz się z innym facetem codziennie i oni oferują/lub czują się zbyt mało asertywni żeby wymagać od Ciebie że każdy płaci za siebie?
Czemu tak sponsorują, w sensie że za byciem miłym liczą że się z nimi umówisz? Jak szybko jesteś znaleźć kogoś/na ile prób?

Ty serio, powinnaś otworzyć tag gdzie uczysz dobrych Mireczków jak wygląda dzisiejszy świat z perspektywy takiej osoby jak Ty.
  • Odpowiedz