Aktywne Wpisy
derek25 +333
Cena Laysow w Auchan (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
ChaoticNeutralRebel +620
Teraz ta młodzież tylko te tiktoki ogląda, jeszcze 15 lat temu młodzież była normalna.
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
Klawiatury, musisz generalnie mieć dwie i się pomiędzy nimi przełączać. Ze względu na rozmiary i wagę telefonu (szczególnie w rugged case) jedną ręką można używać tylko klawiatur typu swipe ale jeżeli ograniczysz im dostęp do danych, to daleko im do ideału...
Przegrzewanie się - tak, 12 i 13 mają ten problem. Nie tylko ciepły, słoneczny dzień jest problemem, wystarczy jakaś nieco bardziej obciążająca procesor apka pracująca przez dłuższy czas i na zewnątrz nic nie zobaczysz ze względu na jasność ekranu spadającą do kilku procent. Nie gram w gry na telefonie ale kilka aplikacji służbowych jest najwyraźniej napisane w taki sposób, że telefon latem nie daje rady utrzymać jasności ekranu dłużej niż 20 minut. Wiem, programiści schrzanili, apki istnieją tylko na iOS więc nie ma możliwości porównania z
Komentarz usunięty przez autora
@PurpleHaze: dziwne, ja jak wciskam enter to mi wysyła komentarz
@Franek25: podbna sytuacja: uzywalem od kilku lat P30pro w czerwcu przesiadlem sie na iphone 13pro z racji 'korzysci z ekosystemu' (uzywam mac i airpodsy). To jest tragedia, wystawilem iphone na sprzedaz i
Tej ściany tekstu nie da i nie chce się czytać.
Od lat mam iphony i nie mam zamiaru weryfikować Twoich zarzutów, nawet gdyby się je dało odczytać.
Z ciekawości sprawdziłem - historię połączeń mam od kupienia telefonu.
Czujnik linii wbudowany we włącznik - dotykam i się
Jak ludzie używają tylko Apple pc, telefon i tablet to Samsung aktualnie to właśnie taki Apple wśród androida.
Chcesz mieć internet w tablecie ale kartę SIM masz w telefonie? Klikasz wchodzisz
@dildo-vaggins: da się tam zaimportować jakoś moje znaczniki z google maps? Mapy apple prowadzą i pokazują drogę zdecydowanie lepiej niż Google, ale samo wyszukiwanie miejsc jest tragiczne :/