Aktywne Wpisy
mmmod +20
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +176
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Czy po naszej wygranej w sądzie istnieje szansa na poznanie nazwisk autorów pytań do debaty z 2020 r. przed wyborami prezydenckimi w 2025 roku? ¯\_(ツ)_/¯
Więcej: https://siecobywatelska.pl/debata-prezydencka-2020/
Wołam:
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #tvp
To jest pewne, że nikt ważniejszy z PIS nie pójdzie na debatę ani do TVN ani Polsatu, będą jedynie w TVP i znowu usłyszymy ,,czy i dlaczego zlikwidowałbyś 500+/13-14 emeryturę (czy jakikolwiek inny socjal) etc. :D
To co będzie PIS reklamował jako swój program wyborczy, to takie będą pytania.
https://www.wykop.pl/link/5590399/town-hall-debate-po-polsku-xd/
Albo będzie to ktoś z rządowego kręgu i będzie "afera", ale w TVP o niej nie będzie, a już nie takie afery ostatnio są, więc ludzie też machną ręką.
Albo zbudują jakąś postać na wzór tego projektanta mody, co to bodajże chwalił rządowe kreacje, a nigdy nie istniał.
@symetrysta: ale co do tych konkretnych to ja naprawdę mam wątpliwości - skoro TVP i sztab wyborczy Dudy otrabili pełne zwycięstwo już w niedzielę wieczorem, kiedy exit pool i czesciowe wyniki z komisji dały mu jakieś 50.x% i tak naprawdę podliczenie reszty głosów mogło zmienić wynik ¯\_(ツ)_/¯
Albo są tak
@szejas: Nie ma takiej pewności.
@Copperhead: tak było! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sayanek: Tak, to ciekawe jak będą wyglądać debaty
@Mufann: Dzięki wielkie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdej władzy będziemy patrzeć na ręce i nie odpuszczać!
@TaKillya1: Dzięki! (ʘ‿ʘ) Miłego dzionka!
Komentarz usunięty przez autora