Wpis z mikrobloga

@koronawirus: przeszedłem cała trylogię jakiś czas temu z gamepassa i powiem że jedynka jest mocno....srednia, i to imo nawet na swoje czasy była srednia. Dwójka już lepsza. A trójka taka sobie

Ogólnie spoko gry ale nawet cofając się do czasów ich dat wydania i patrząc na to co wtedy wychodziło to trochę nie rozumiem zachwytu nad jedynka i dwójka ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@T0pi5: w sumie to po ograniu trójki nie rozumiem tej chryi związanej z tą częścią, powiedziałbym nawet, że lepsza od dwójki, bo eliminowała jej upierdliwości
  • Odpowiedz
@koronawirus: @looki: @matiJ:

Nie można być większym wygrywem, niż urodzić się Żydem w p---------m świecie Fable. Serio. Ojciec mój - Abraham, zawsze powtarzał: Zarabiaj dolany synu, a pewnego dnia będziesz wielki. No i może by coś z tego było, w końcu ojciec prowadził prosperującą firmę, a ja – jako jego pierworodny syn, Juda, miałem ją odziedziczyć. Niestety naszą wioskę napadli bandyci, wycięli ją w pień (o ironio,
  • Odpowiedz
@matiJ:

to zapytanie pochodzi z Sekcji Past. Swego czasu ktoś poprosił o pastę o Żydzie w Fables. Pamiętał, że jest pisana od memicznych strzałek, że bohater robił jakieś interesy i że kończyło się słowami: "Jak dobrze być żydem w Fables". Parę osób potwierdziło, że w istocie czytało taką pastę, ale nie może jej znaleźć. Ktoś stworzył przeróbkę, która jest wklejona wyżej, ale OP proszący o pastę powiedział, że "to nie
  • Odpowiedz