Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
U nas masz dobę na odwołanie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@jazdunia: Od strony prawnej, jeśli ona zastrzega sobie urlop w przód, a tobie nie daje takiej możliwości, to już jest umowa jednostronnie niekorzystna.
Ogólnie w psychodynamicznej jest skończona ilość aktywnych pacjentów, nie przyjmuje się nowego, póki nie rozwiąże/skończy się terapii, więc Twój termin jest tylko Twój.
Umowy są typowo ustne, po kilku sesjach startowych jak już odkrywacie co jest istotą terapii to się je zawiera.
Nancy McWilliams w książce "Psychoterapia psychoanalityczna" odwołując się do Freuda tłumaczy, że to działa jak wydzierżawienie czasu albo opłata za studia - płacisz za wszystko, nikogo nie obchodzi czy przyjdziesz. Zaznacza przy tym, że nie każdy terapeuta w tym nurcie musi to stosować. Niektórzy godzą się na połowę stawki za odwołane z wyprzedzeniem sesje, ktoś inny może jest
-nie odbędzie się z winy terapeutki, odwołane mniej niż 24h przed terapią - 2 następne sesje nie płacę
-ja odwołuje z mojej winy mniej niż 24h przed terapią - płacę pełną kwotę tak jakbym odbył sesję.
Moim zdaniem uczciwy deal
@jazdunia: No właśnie zazwyczaj nie powstają. Tak jak swego czasu masa sklepów internetowych kopiowała regulaminy jeden od drugiego, razem z niedozwolonymi postanowieniami umownymi. Albo fotografowie ślubni, wymieniający się poradami na grupach FB, co mają w umowie. Wsadzają karę umowną 100% w wypadku odwołania ślubu. Zamknięte