Aktywne Wpisy
MiniKierownik +43
Murzyn rośnie jak na drożdżach, możecie mu wymyślić imię, komentarz z największą liczbą plusów wygrywa. Widać że to będzie chad wśród gołębi, gęste grube pióra będzie miał nawet na nogach, oczy typu Hunter eye wypatrują kukurydzy.
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
#smiesznypiesek #ptaki #heheszki #codziennymurzyn #golebie #dwudniowymurzyn
zyd_z_pasji +28
Jezus Maria, jak ja qurwa nienawidzę dzieci. Gówniarze sąsiadów lvl 4 i 6 przeskakują przez płot, żeby pobawić się u nas na podwórku. Tu sobie poskaczą na trampolinie, tam zjadą na zjeżdżalni albo rozwalą dachówki, które były ułożone na kupce do wyrzucenia. Oczywiście, rozmowy z madkom nic nie dają, a jedyne rozwiązanie to chyba tylko mur wyższy od mego, albo drut kolczasty.
Teraz wychodzę przez dom, a tu mój samochód cały w
Teraz wychodzę przez dom, a tu mój samochód cały w
#ubrania #modameska #polska
Komentarz usunięty przez autora
@elf_pszeniczny: Na takiej samej zasadzie jak brązowooki brunet z normalną sylwetką i przeciętnym wzrostem będzie oceniał odzież na 190 cm blond modelu z niebieskimi oczami i atletyczną sylwetką. Wydaje mi się, że w reklamach ubrań raczej chodzi o to jak dana rzecz wygląda na modelu i ewentualnie jak
Sam bym dodał taki komentarz albo reakcje. Ajej, ale mi smaka narobiłeś xD
99% filmów ma być też w #!$%@? nudnych, bo życie większości ludzi jest to flaki z olejem czy jak xD?
Osoby czarnoskóre pojawiają się na co drugiej reklamie dużej sieci np. odzieżowej, kiedy kieruje się je do Polaków. Strzelam, że już bardziej odpowiadająca targetowi byłaby reprezentacja Azjatów/imigrantów np. Wietnamu xd
Nie mówię, że to dobrze lub źle, po prostu te dogryzanie i heheszki w komentarzach często nie płyną z
Komentarz usunięty przez moderatora
@aleksc: W Polsce 99% osób jest białych, także zachodzi pytanie czy a) dana firma ma nas