Wpis z mikrobloga

#codziennaczystabryka

Jakim szamponem myć powłoki? CARPRO Reset!

Szampon samochodowy o świetnych właściwościach czyszczących, który został stworzony do bieżącej pielęgnacji powłok ceramicznych. Środki powierzchniowo czynne zapewniają silne działanie czyszczące i pieniące, a jednocześnie są łagodne i neutralne pod względem pH (7).

Reset ułatwia rozbić brud i zanieczyszczenia drogowe w celu utrzymania doskonałej hydrofobowości powłoki.

W połączeniu z niesamowitym poślizgiem, łatwym spłukiwaniem, ekonomicznym stosunkiem rozcieńczenia (1:500) i silnym działaniem pieniącym, Reset jest idealnym wyborem do utrzymania piękna i trwałości dowolnej powłoki.

#detailing #autodetailing #cardetailing #kosmetykisamochodowe #motoryzacja
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kierowcakumbajna: Kurczę z neoxalem nie miałem do czynienia chociaż wiem, że jest zachwalany. Trudno wybrać jeden konkretny do powłok, oprócz reseta bardzo fajny jest FX żółty. Wiem, że dobrze się sprawdza shampoo pro z ADBLa. A jeśli chodzi o powłoki zatkane od kamienia to znowu ADBL Tangy czy czerwony CARLAB robi robotę.

Problem nieco jest z tym, że powłoki czy naprawdę trwałe woski od różnego rodzaju zabrudzeń się zapychają i
  • Odpowiedz