Wpis z mikrobloga

Miała być pełnoprawna integracja PS5 z discordem, a tymczasem jedyne co wprowadzili to pokazywanie w co aktualnie grasz na konsoli w statusie na Discordzie. Tymczasem Xbox bez zapowiedzi wprowadza pełnoprawną integrację. U Sony serio wolno trzeba czekać na jakiekolwiek ficzery. Skoro VRR tyle wprowadzali to z wprowadzeniem Discorda też są pewnie daleko w tyle. Mam nadzieję tylko, że nie oznacza to, że porzucili tę funkcję kosztem Xboxa. https://news.xbox.com/en-us/2022/07/20/discord-voice-chat-for-xbox-insiders/
#ps5
yeradd - Miała być pełnoprawna integracja PS5 z discordem, a tymczasem jedyne co wpro...

źródło: comment_1658326938fH6lHiwv1jbCsVxcKPQ0Qi.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yeradd: Xbox Insiders -
@Discord
Voice chat is coming to your Xbox Series X|S and Xbox One consoles. The update will start rolling out to Xbox Insiders today and will be available soon for everyone ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@yeradd: no tu mnie również xbox zaskoczył, co prawda discord działał cały czas jako aplikacja społeczności bo korzystałem z niego od premiery ale jednak co oficjalna apka to oficjalna i fajny będzie ten panel z lewej do szybkiego sterowania.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@yeradd: uu, propsiwo dla Xboksa. Miło tak ogarnąć coś bez odległej zapowiedzi.

A prace nad rozwojem ekosystemu to tragedia na PlayStation.
  • Odpowiedz