Aktywne Wpisy
Smarek37 +303
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
wybryk_natury +171
Kiedy: 15 sierpnia 2022
Gdzie: aaaaa tu: https://www.strava.com/routes/2984430342258726480
Ja, @Talarkowy już się zapowiedział, może @cult_of_luna dołączy w Fordonie... Turystyczne tempo, pamiętajcie :D
Wołam kojarzonych przeze mnie z okolicą @AlteredState, @nastycanasta, @i-marszi, @damian_co_dalej
#rower #wykoprower #szosa #gravel
@AbaddonLincoln: w Pruszczu miałem, ale może być i w Fordonie
As in - pojadę na moich 28mm slickach?
@Zkropkao_Na co robisz 15.08?
@Wyrewolwerowanyrewolwer: trasę w 2/3 układałem ja i ja jadę na 28mm slickach