Aktywne Wpisy
janburner +104
Byłem w weekend w Warszawie. To jaka jest tam inflacja na rynku matrymonialnym to kosmos. Gdzie nie spojrzysz masa chadów, oskarków, high tier normików, wszyscy zlooksmaksowani, po siłce, dobry fryz, stylówa. Jeszcze dekadę temu jak miałeś fit ciało albo umiałeś się fajnie ubrać, to już Cię to wyróżniało z tłumu szaraków. Teraz ten tłum szaraków jest wysportowany, modnie ubrany i uczesany. Rzeczy, które kiedyś dawały boost atrakcyjności - np. proste, białe zęby
Cassini +58
Kiedy: 15 sierpnia 2022
Gdzie: aaaaa tu: https://www.strava.com/routes/2984430342258726480
Ja, @Talarkowy już się zapowiedział, może @cult_of_luna dołączy w Fordonie... Turystyczne tempo, pamiętajcie :D
Wołam kojarzonych przeze mnie z okolicą @AlteredState, @nastycanasta, @i-marszi, @damian_co_dalej
#rower #wykoprower #szosa #gravel
Dzięki za pamięć, będę wracał z Wrocławia z rodziną, wiec zmuszon odpuścić, ale żal mi poślady będzie ściskał... (╯︵╰,)
Śmialo, pisz jak będą tego typu akcje (ʘ‿ʘ)
Tak, tak. Wszystko pamiętam, ten wyjazd generalnie domyka mi wolne weekendy w Sierpniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tam pod górę to się nawet samochód męczy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Polinik: bez przesady, efektowny ale jeden z łatwiejszych podjazdów na skarpę - zjeżdżamy nim po wjeżdżamy trudniejszym :)