Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 381
@mickpl: Proszę cię, skończ z tą megalomania, że niby masz jakikolwiek wpływ na opinie publiczną w tym kraju xD pastibox przynajmniej jakieś narzędzia stworzył, ty jesteś tylko spamerem który usuwa większość swoich wpisów jak zostaną zbyt krytycznie przyjęte
  • Odpowiedz
Weźcie go już skierujcie do Tworek/Choroszczy/Warty czy gdzie tam ma bliżej.
Typ myśli, że najwięksi inwestorzy w kraju czytają jego gownowpisy na mikroblogu i na pewno Glapa, a teraz jeszcze, że polskim mediom powiedział co to jest Bloomberg i pokazał że tam o Polsce coś napisali. No nie wytrzymie xD
  • Odpowiedz
przed nami ostatnia podwyżka stóp?
to dobrze.. bo się lipiec kończy i 2 podwyżki w 13 dniach to byłoby słabo ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@hekktik: To przecież żadna tajemnica, że dziennikarze przeglądają z rana wypok. Na Twitterze wpis był o 20:00, nieco później na mirko napisał o tym pastibox. O 21:00 dodałem wypok, który wchodzi na główną z płomieniem. Pierwsza wzmianka w polskiej prasie o tym, że Bloomberg pisze o spotkaniu na molo jest z Business Insidera, z godz. 22:00, a dopiero następnego dnia piszą o tym wszystkie media. Jak dla mnie pierwotnym źródłem
  • Odpowiedz
@mickpl: tak, dziennikarze mają twój profil w zakładkach i co rano przeglądają xDDD

nawet jakby było w tym ziarno prawdy, to takie coś się nazywa monitoring mediów i nikt nie daje najmniejszego j-----a kto jest autorem takiego wpisu lub czy jest jakiś kontekst, bo robi to robot
  • Odpowiedz
@Skillez_: Wcześniej już pisało, ale info o tym, że napisał Bloomberg jest straight from wypok

@aett: Przecież ja o tym nic nie napisałem XD Napisałem tylko, że wszedł wypok na główną z płomieniem i chwyciły to media
  • Odpowiedz