Aktywne Wpisy
klewerewel +26
#rozowepaski #zwiazki #seks #macierzynstwo #niebieskiepaski
Kobiety były mamione przez filmy romantyczne że istnieje miłość, że faceci kochają kobiety za to jakimi osobami są. To bujda. Facet kocha kobietę za urodę, cycki i dupę. Gdyby kobieta zachorowała na śmiertelną chorobę i nie mogła uprawiać seksu za 2 dni chłop ulotniłby się.
Szkoda że w bajkach dla dziewczynek nie ma wątku samotnych matek i mężczyzn porzucających kobiety. Kobieta to silniejsza płeć, Musi urodzić dziecko,
Kobiety były mamione przez filmy romantyczne że istnieje miłość, że faceci kochają kobiety za to jakimi osobami są. To bujda. Facet kocha kobietę za urodę, cycki i dupę. Gdyby kobieta zachorowała na śmiertelną chorobę i nie mogła uprawiać seksu za 2 dni chłop ulotniłby się.
Szkoda że w bajkach dla dziewczynek nie ma wątku samotnych matek i mężczyzn porzucających kobiety. Kobieta to silniejsza płeć, Musi urodzić dziecko,
NightRock +16
Powiedzcie mi, jak rozwiązać taki problem.
Moja partnerka ma złe skojarzenia z alkoholem, bo jej stary chlał.
Przekłada się to na to, że usiłuje ze mnie zrobić abstynenta.
Mieszkamy od roku na przedmieściach dużego miasta, nie mam tu jeszcze znajomych, nikt mnie nie odwiedza, sam też nigdzie nie wychodzę, bo chomikujemy kasę i oboje ciężko pracujemy na wykończenie domu, ja czuję się trochę samotny, bo nie mam żadnego kumpla z którym mogę
Moja partnerka ma złe skojarzenia z alkoholem, bo jej stary chlał.
Przekłada się to na to, że usiłuje ze mnie zrobić abstynenta.
Mieszkamy od roku na przedmieściach dużego miasta, nie mam tu jeszcze znajomych, nikt mnie nie odwiedza, sam też nigdzie nie wychodzę, bo chomikujemy kasę i oboje ciężko pracujemy na wykończenie domu, ja czuję się trochę samotny, bo nie mam żadnego kumpla z którym mogę
Czemu? Bo społeczeństwo jest głupie. Przecież nie obiecasz 700+, nie obiecasz większego minimum krajowego, nie obiecasz, że w ogóle będzie lepiej. Bo nie ma co obiecywać w momencie gdy nie wiadomo jaki jest stan finansów Państwa (głównie przez kreatywną księgowość rządu). Możliwe, że szorujemy po dnie.
A czemu mówię że społeczeństwo jest głupie. A wygrają wybory mówiąc, że po
@pawpawe: do pisowca i tak nie dotrze a każdy z IQ większym niż 60 potrafi go znaleźć ponieważ jest ogólnodostępny każdej partii opozycyjnej czyli PO Hołownia i lewica, chociaż oni to gospodarzy koalicjant PiSu więc nie wiem czy liczyć
@robert5502: Na opozycję, ale nie na PO. Szanujmy się. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@markhausen: Spora część napewno. Świadczą o tym kariery jakie zrobili np: Rydzyk, Braun, JKm - generalnie konfa - Macierewicz z wysrywami o zamachu, PiS, Krk..
@OddajButa123: Np. program odnośnie czterodniowego dnia pracy można przeczytać na stronie partii Razem. /sarkazm
Jeśli te barany nadal będą się dystansowały, to PiS może spać spokojnie. Chyba na Haiti czy gdzieś były wybory, gdzie te osoby z Cambridge Analityca odkryli, że żeby wygrał wybory jakiś zakapior, to muszą ZNIECHĘCIĆ ludzi do wyborów. To działa.
Wpisz jeden z drugim w wyszukiwarkę " program ko" i to bedzie pierwszy wynik od góry. Tam jest ten program którego ponoć nie ma xD
Pamiętajcie- cały czas myślcie o oddychaniu bo jak któryś zapomni to sie może skończyć tragedią xD
Weź wrzuć ten program tutaj, bo nigdy go nie znalazłem :D
@OddajButa123: Tak było nie zmyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pawpawe: Google odpowie Ci w sekundę. Nawet mniej.
Chciałbym by wolnościowa partia rządziła w Polsce ale to nie realne. Ludzie wolą skrajności ¯\_(ツ)_/¯