Aktywne Wpisy
grexo +31
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
PanNieznanypl +681
Na spotkaniu gdzie występowały hr w #korpo powiedziałem, że "Karierę to robi Lewandowski a my jesteśmy zwykłymi szczurami w amerykańskiej firmie" wszyscy się na mnie obrazili, chyba czeka mnie rozmowa z HR xD
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait
#korposwiat #praca #pracbaza #programowanie #programista15k #pracait
#pilkanozna #polityka #spoleczenstwo
Bądźmy dorośli, piłkarze to są duzi faceci i czasem, jak każdego z nas, może spotkać ich chęć zmiany otoczenia.
Możemy nie być zadowoleni z takiego powodu, ale jeśli nie zapadł mu w pamięć żaden moment z kariery Lewego w Bayernie, to znaczy, że niezbyt uważnie te mecze oglądał.
Najlepsza w tym gównianym wywodzie jest pointa i przywołanie w niej historii Cantony, który do United przechodził z Leeds, jednego z największych wrogów.
Ogólnie brzmi to jak ironiczny teskt, no bo co tu mamy? Zarzut, że RL dąży do sukcesów i realizowania swoich pragnień xD Wspomnienie napastników, którzy są legendami większymi niż Robercik. I cytaty uwiarygadniające tezę z d--y, że napastnik = egoista