Aktywne Wpisy
piotrow +88
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
InnyWymiar90 +107
Ogolona twarz, pięćdziesiąt kilo wagi
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
#jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem
@2zycie: a dlaczego nie? Burger to prosty fast-food, to nie stek że jakość mięsa jest aż tak ważna. Jak mięso ma dobre proporcje - a takie mielonki z reguły mają, to poprawną techniką zrobię lepszego burgera niż większość „burgerowni”. Niektóre potrawy są zajebiste właśnie dzięki ich prostocie, a prześciganie się przez knajpy w ich skomplikowaniu to tylko perwersja
@SaintWykopek: musisz mieć dobrą wołowine
Komentarz usunięty przez autora
@RZM_4: ten pierwszy losowy przepis proponuje #!$%@? mięsa do blendera, o czym ty w ogóle mówisz