Klasyka wykopu. Wrzucasz zdjęcie formy na którą z----------z pewnie z kilka/kilkanaście lat naturalnie nie odpuszczając ani 1 treningu, jeb, typ spod tagu przegryw co poćwiczył miesiąc pyta "co bijesz". ( ͡°͜ʖ͡°) Uwielbiam to. Co do formy jest wporzo
@dsomgi00: xDDDD toć to widać na pierwszy rzut oka, że ktoś leci na sterydach. Ostatnio na silowni sterydziarz ,,natural" był wołany orzez kolejnego amatora sterydów, aby mu doradził co brać
@michal1msiekk: Dzięki za miłe słowa! Szerokości w pleckach może i by się przydało nieco ale na koncercie bym Cię zdeptał i pozamiatał. Nie zrozum mnie źle, to komplement. Widzę, że też najmłodszy nie jesteś ale ja mam więcej koncertów na koncie ;) Pozdrawiam Cię serdecznie ( ͡°͜ʖ͡°) PS. Ależ się koksiarze spruli na mój miły wpis.
@vuxiu: Brzuch po HGH, ja p------ę skąd wy bierzecie takie bzdury? Przeczytał coś jeden debil z drugim, oczywiście c---a się zna, ale będzie powielał jakieś mity.
@spwasch: no nie wiem, nosiłem chłopa ponad 100kg na plecach właśnie na Ibiza orchestra 36lat Dopiero kilka mocniejszych weekendów za mną. Strasznie piwniczylem jak byłem żonaty Dzięki To je wypok, tego nie ogarniesz
https://www.alablaboratoria.pl/pakiet/79/pakiet_sportowcy_rozszerzony_zawiera_20_bada_
Komentarz usunięty przez autora
Taka moja uroda. Możesz sobie wierzyć w co chcesz
A wjazdy personalne to sobie możesz
Dużo nerwów, złości, agresji
@dsomgi00: xDDDD toć to widać na pierwszy rzut oka, że ktoś leci na sterydach. Ostatnio na silowni sterydziarz ,,natural" był wołany orzez kolejnego amatora sterydów, aby mu doradził co brać
@michal1msiekk: JEZUSMARIA JESZCZE JAK
PS. Ależ się koksiarze spruli na mój miły wpis.
36lat
Dopiero kilka mocniejszych weekendów za mną. Strasznie piwniczylem jak byłem żonaty
Dzięki
To je wypok, tego nie ogarniesz
Nadal za nią tęsknię, rozstaliśmy się w przyjaźni
Więc jest słodko - gorzko, ale na plus