Aktywne Wpisy
prawiczek92 +8
Jak dalem gumę na włosy to wyglądam starzej a wy jak uważacie #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde
deiceberg +4
#przegryw #sex #pytaniedoeksperta
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
Bo mam dwie sprzeczne teorie i nie wiem która z nich jest prawdziwa:
- żeby mogli uznać, że ci nie zależy i żeby odrzucić cię już na starcie (jakaś zdrada firmy xD)
- żeby mogli uznać, że jesteś wartościowym pracownikiem skoro bierzesz udział w innej rekrutacji to znaczy, że biją się o ciebie, więc trzeba ci rzucić lepsze warunki
Znając polskie realia to mam wrażenie, że ta pierwsza jest bardziej prawdziwa
#korpo #korposwiat #hr #humanresources #rekrutacja
raz padła anegdotka że gość mówił na rekrutacji że bierze udział w kilku to żeby mu wysłać oferte pracy jeszcze przed weekendem czy coś takiego
Absolutnie nie śpieszy Ci się, zaskoczony jesteś niemalże, że tutaj jest takie nieprzygotowanie i "będzie kiedy będzie".
A jakich konkretnie? To moja prywatna sprawa. A dlaczego Pani/Pan pracuje w tej firmie i na tym stanowisku?
Nie umiem sobie wyobrazić, ze chciałbym pracować dla kogoś kto stosuje numer 1. To chyba w jakichś januszexach tak myślą xD
I co to ma niby wnieść?