Aktywne Wpisy
Sebastix +469
Mieszkanie 59m2 na Targówku w nowej inwestycji Atala 1 070 000, do tego parking pewnie za jakieś 60k plus wykończenie z meblami minimum 3k/m2
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.
Łącznie 1 310 000 zł za 3 pokoje na obrzeżach stolicy xDDDD
Oczywiście brak dzieci to wina hedonistycznych milenialsow xD
Ten kraj idzie na wymarcie spowodowane zachłannością.
Świeży wpis Szarpankiego. O ile lubię jego twórczość to pomijając swoje prywatne sympatie i antypatie ciężko nie przyznać, że raczej nie trzyma to się kupy ¯_(ツ)_/¯
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
Wiesz, robol wpisany na weekend majowy #!$%@? jak mops, idzie do niego z zamiarem nawtykania mu, na spotkanie, a wychodzi z podwójną zmianą w weekend majowy xD Mówimy o takim poziomie abstrakcji xD
Mimo, że sam uważam się
@mat0707: Pracuję w IT od 3 lat. Pytaj w czasie przeszłym jak coś chcesz wiedzieć xD. Miałem normalną pensję + premię uznaniową ma umowie. Zarobki od 7k brutto do 11k brutto na uop w zależności od nadgodzin, premii i firmy.
znam osoby które negocjowały podwyżkę z takim argumentem, wszystkie szły na rozmowę z podpisanym wypowiedzeniem w ręce.
Skoro masz oferty za 50% więcej, to co trzyma Cię w obecnej robocie? Pracodawcy robią naprawdę dużo, żeby trzymać ludzi na miejscu. Wzbudzanie poczucia lojalności wobec zespołu, firmy itp., czasem jakieś drobne udogodnienia. Wtedy człowiekowi trzeba płacić mniej, żeby został
Pieniądz może być tylko jednym z czynników kiedy reszta jest ok, a jednocześnie największą przeszkodą kiedy ktoś cię dyma
ja dobrze wiem, że pieniądz to nie wszystko, ale z drugiej strony jeśli Ty nie będziesz się cenił, to nikt inny tego nie zrobi.
@Ravenek: tak
"Tak tak, juz byl gotowy awans, ma Pan pecha ze sie Pan zwalnia"
Moze jakis mlodziak to lyknie, ale na starego wyge nie zadziala.
@sikalafou: Typowe w januszexach. Te premie i dodatki są po to żeby móc zastraszać pracownika i obcinać kiedy się chce. Najśmieszniejsze jest to, że ludzie z taakimi dodatkami potrafią zarobić najniższą jak u mnie w kołchozie xD
@NexciaK: no jak komuś odpisywałem wyżej, na mojego 40 letniego kumpla działało przez 12 lat jak widać xD
@Blaskun: No dla mnie z punktu widzenia ówczesnego kierownika, to premie uznaniowe dla fizoli były jedynym batem na nich tak naprawdę. Bardziej się tego bali niż nagany xD
Jak ktoś dał mocno dupy to kilka razy nawet 0 zł się zdarzyło.