Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
wonsz1 +510
Jeśli lato kojarzy Wam się z sezonowymi smakami to myślicie podobnie jak ja. Lato smakuje młodymi ziemniakami z jajkiem i koperkiem ale i pierogami z jagodami na które czeka się od wakacji do wakacji.
Przygotowaliśmy prosty i sprawdzony przepis naszych mam i babć na pierogi z jagodami z ciastem, które jest delikatne i idealnie smakuje.
Zapraszam do znaleziska i jego wykopek.
Polecam obserwację hasztagu #szalonewalizki jeśli chcecie być na bieżąco z moimi znaleziskami.
#kuchnia #gotowanie #gotowanietomojapasja #pierogi #kuchniapolska #pierogizjagodami #przepisy
@TRAVELEK24_PL @bijotai @OkiemMaleny @Pannoramix @BeforeWeGetOld @jakub-juszynski
@Ordinary_Woman @kej-ti @robimypodroze @Nowa-ja @ziolo22 @kam-szu @wolnymkrokiem
@mawe @polegytravels @Zwiadowca_Historii @Zontey @iluvatarek @Sanctified90
@pankoszmarny @mateoaka @UniqueMoments @rudeiczarne @nieustannewedrowanie
@Przyczajona_Dzika_Swinia @popkulturysci @jabolpunk @MikasaTsukasa @silentpl
@CzteryKranceSwiata @Prosto-o-podrozach @zPodrozyPL @muchawsieci @dkornas @Labirynt402
@riesling @Rezonator @anita-demianowicz @wposzukiwaniu @lukasz_89_kowal @rudeiczarne
@marysia-balachowicz @carpini @ph_on_tour @MG78 @Sizarello @CzarnyOwiec @Pan_Klocuszy
@brudny @zzbkk @kierowca_roweru @Ritzcarlton @teeveez @asqzed @Ka_rolina_Ko @dzieju41
@czarek69 @jabolpunk @hvalapl @lutkamalutka @achillesgrek @pavl_ @Quaswerty @doragil
@