Aktywne Wpisy
mam samochód kia ceed z 2010. zawsze tankuję w niej benzynę 95. Czy mogę też tankować 98? zwłaszcza jeśli są w ten samej cenie? czym to się różni? czy można te paliwa "mieszać" tzn nalać 98 jeśli mam np pół baku 95?
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
marian1881 +256
Skradziono dziś przyczepę gastronomiczną należącą do stowarzyszenia prowadzącego świetlicę dla dzieciaków (Serduszko dla Dzieci).
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
@Filipiak20: nigdy nie mów nigdy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Just_Jump: byłem ostanio w Moa i okrótnie się popsuła jakość ich burgerów, wszystki suche, dodatków mało, zmieniona bułka. Też już podziękuję.
@Loginconajmniej4znaki: mimo tego ze gowno maczek podrozal przez 2lata prawie 2x a jakosc polowy rzeczy spadla do poziomu smietnika to ostatnio chcac sobie kupic kilka cheesow przed 0:00 w srodku tygodnia zastalem morze ludzi i trzeba bylo czekac 30min XD
Komentarz usunięty przez autora
10 funtów (czyli jeszcze niedawno 53-55zl) za burgera z frytkami. Podobne ceny w innych miejscach. Gdzies nawet był za 11£ - burger, frytki, p--o.
@Filipiak20: w takim razie może się zaraz okazać, że już nigdy w życiu nie kupisz hambuksa.
@pepeBAN: pisząc "jakaś tam huta" miałem na myśli tańsze dzielnice krakowa. To, że ty wolisz to jedno, ale centrum dalej pozostanie centrum. Mi dużo łatwiej jest się z kimś umówić na rynku niż do huty, gdzie (ja osobiście) musiałbym jechać przez cały kraków. Lokalizacja kosztuje, tak samo na kazmierzu nie spodziewam się tanich lokali.