Aktywne Wpisy

Szymif +3
Czy może ktoś mi opisać podać przykłady jak wyglądają naprawdę zaawansowane zadania z jakimi musieliście/muszą sobie radzić seniorzy?
Siedzę w branży 5lat przez ten czas, 3 zespoły, 2 projekty. Na przestrzeni czasu jedynie dochodziły jakieś nowe biblioteki/frameworki których musiałem się douczyć i nie było z tym problemu. Jednak cały czas taski które robię to jakieś CRUDy które wyciągną i przeparsują dane z miejsca A do B, jakieś kolejki itp. Miałem możliwość projektowania
Siedzę w branży 5lat przez ten czas, 3 zespoły, 2 projekty. Na przestrzeni czasu jedynie dochodziły jakieś nowe biblioteki/frameworki których musiałem się douczyć i nie było z tym problemu. Jednak cały czas taski które robię to jakieś CRUDy które wyciągną i przeparsują dane z miejsca A do B, jakieś kolejki itp. Miałem możliwość projektowania

debenek +28
źródło: 20170305_125341
Pobierz

- Monitor Philips Brilliance 225B 225B2 22" 1680x1050 DVI D-SUB Srebrny (lekko uszkodzona matryca) - 100zł
- Telefon Xiaomi Mi5 - 250zł
- Telefon Xiaomi Redmi Note 9 Pro (używany pół roku) - 500zł
- Zegarek Casio G-Shock GW-7900 - 200zł
@lekolorado: spróbuję jeszcze w kilku miejscach sprzedać cały zestaw. Jeśli się nie uda to się odezwę.