Aktywne Wpisy

balatka +83
źródło: 1000012074
Pobierz
pyszniarz +28
Dlaczego jest taki hejt na sct w #krakow skoro #warszawa już 2 lata temu wprowadziła sct i to duuuuużżżżooo bardziej restrykcyjnie?
Czy to dlatego że ludzie naczytali się debilizmów od partii konfederusja czy innej konfederacji korony ruskiej i tak powielają narrację żyjąc w kłamstwach ponieważ są za głupi żeby sięgnąć po rzetelne źródła i wolą być pożytecznymi idiotami bo śmiesznie jest j---ć i narzekać?
#sct #
Czy to dlatego że ludzie naczytali się debilizmów od partii konfederusja czy innej konfederacji korony ruskiej i tak powielają narrację żyjąc w kłamstwach ponieważ są za głupi żeby sięgnąć po rzetelne źródła i wolą być pożytecznymi idiotami bo śmiesznie jest j---ć i narzekać?
#sct #

07.2022 100kg
Przepis? Naprawdę prosty
Mniej jeść, więcej się ruszać, 4 pogrzeby, pobyt w szpitalu, nerwy, stres w pracy (inflacja, kryzys gospodarczy)
#dieta #odchudzanie
źródło: comment_1657275336TePadgDcQJroSP35KR6Byp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
cycy to choroba czy skóra właśnie
ja miałem 120 max a jestem leciutko wyższy i już jakby coś jest nie tak
przy 130 już pewnie się zaczynało powoli kalectwo no bycie niepełnowartościowym człowiekiem a ja jednak szerzy chyba bo nawet jak gruby to nie tak w dół tylko ja równy
Czy było to kalectwo - jeszcze nie, dałem radę chodzić bezproblemowo choć lekko nie było bo zdecydowanie szybciej dopadało zmęczenie.
źródło: comment_1657284352oIBipvJML5Q1BeLFjLeDbP.jpg
Pobierzponizej fotka formy, duzo nerwow, kolejne 3 pogrzeby xD
źródło: comment_1657284327vUxOs8WjQEGhQRlHIzZxm1.jpg
Pobierzźródło: comment_1657297260xEKqEW0TQGti5WuIgXDR89.jpg
Pobierz@Zjem_Ci_nos:
Kurde, trochę radykalne masz metody ;)