Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +247
„Polish jokes” to gotowy tytuł na dokument o tym, jak w Polsce przez trzy dekady wbijano ludziom do głowy, że trzeba się „cieszyć z roboty za grosze, bo inaczej gospodarka padnie”.
To jest groteskowy paradoks:
– państwo dogania Zachód wskaźnikami PKB,
– młodzi masowo emigrują, bo tutaj nie da się żyć za pensję,
– a w dyskusjach o podwyżce minimalnej wciąż dominuje retoryka januszexu: „jak podniesiecie, to ja zamknę firmę, bo się nie opłaca”.
To jest groteskowy paradoks:
– państwo dogania Zachód wskaźnikami PKB,
– młodzi masowo emigrują, bo tutaj nie da się żyć za pensję,
– a w dyskusjach o podwyżce minimalnej wciąż dominuje retoryka januszexu: „jak podniesiecie, to ja zamknę firmę, bo się nie opłaca”.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
rales +1045
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz

Ja wiem, że to nie taka mega plazma maszyna, jakie tu niektórzy mają, ale ja się jaram jak dziecko (ʘ‿ʘ) I czekałem na kuriera jak dziecko na gwiazdkę. I w związku z tym postanowiłem zesrać się również na mirko.
Jeździ super, wygląda super, wszystko super, nawet pogoda na pierwszą jazdę trafiła się super :-)
#rower
źródło: comment_1657127413AmCX5PEdq0s7NZMDaKqiA9.jpg
Pobierz@m4rciniak: o-------ś się w garniak? #pdk
@Sweet_acc_pr0sa: no tak widac przerzutke z drugiej strony neizly mindfuck mialem
@Sweet_acc_pr0sa: to wersja brytyjska dla lewostronnego ruchu.
A z tym amortyzatorem to kurde nie wiem :-)
źródło: comment_1657132277wnEbMlM3vSaxQc2mW3msXt.jpg
PobierzDzięki