Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
testoviron17 +247
Mordunie, on ma 73 lata, a śmieszkujemy jak coś przekręca, a my w jego wieku to z robakami nawet już pewnie nie pogadamy xD
#mecz
#mecz
https://www.behance.net/drzewiecki
Mam nadzieję, że to fajna animacja. Pozdrawiam!
#blender #3d #grafika #grafika3d #tworczoscwlasna #grafikakomputerowa #animacja #zwierzaczki #chwalesie #gruparatowaniapoziomu
Z jakich materiałów się uczyłeś blendera? Ile czasu zajmuje render czegoś takiego?
@ujdzie: raczej nie zablokują, co najwyżej zdemonetyzują
bardzo fajnie się to ogląda i gratulacje ukończenia :)
jeśli miałbym się (konstruktywnie) do czegoś doczepić, to momentami trochę montaż i praca kamery kuleje,
ale działaj dalej!
Wołaj jak już cir zatrudnia przy jakimś filmie długometrażowym, lub jak sam cos dłuższego nagrasz
Ustalmy kilka faktów:
-#!$%@? się jedynie ty i słusznie zauważasz, że nie masz pojęcia o czym piszesz, bo kluczową sprawę nazywasz pierdołą.
-Mnie ciekawi czemu to wygląda tak płasko i jako że to widzę to informuje OP o potencjalnej przyczynie. Z dobrej woli, bezinteresownie, aby OPowi pomóc i ewentualnie zaspokoić własną ciekawość jeśli OP sprawdzi i się tym z nami podzieli.
-OP ciekawi co myślimy o jego animacji i
Czekam na więcej. Nadajesz się do tego biznesu. Zgłaszaj to na festiwale. ZOOM festival ma sekcję animacji, przyjmują jeszcze zgłoszenia na najbliższą edycję.
@jmuhha: widuje się, polskie firmy są podwykonawcami dla disnejów, netfliksów, itp
I w ogóle fragment 2:07-2:14 - jakie to było słodkie i pocieszne :D WINCYJ!
Po pierwsze - Odwracasz właśnie kota ogonem mówiąc że to ja się #!$%@?łem kiedy jest dokładnie odwrotnie.
Po drugie - Doskonale wiem jak ważna jest konstruktywna krytyka a twoja tak własnie nie brzmiała.
Po trzecie - Bezinteresownie to dzisiaj nawet kopa w dupę nie dostaniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po czwarte - Chyba ktoś inny ma tu wybujałe ego mówiąc pierwszy o procesie defekacji, tym bardziej