Dzisiaj Bartosz kuty rudas T. ze stajni HRE postanowił wykorzystać https://olxdata.azurewebsites.net do kolejnego naganiania. Jak widać portal powoduje ostre pieczenie tylnej części ciała w branży deweloperskiej oraz naganiaczy. Świadczy też o tym, że to szemrane towarzystwo jest strasznie wku*wione na to co my tutaj robimy. Jestem przekonany również, że sam Bartosz T.(nie pozdrawiamy) ma tutaj konto. To wszystko utwierdza mnie w przekonaniu, że robimy dobrą robotę i wreszcie polski konsument ma choć garść niezależnych informacji w celu podjęcia sensownej decyzji finansowej.
Świadczy też o tym, że to szemrane towarzystwo jest strasznie wku*wione na to co my tutaj robimy. Jestem przekonany również, że sam Bartosz T.(nie pozdrawiamy) ma tutaj konto.
To wszystko utwierdza mnie w przekonaniu, że robimy dobrą robotę i wreszcie polski konsument ma choć garść niezależnych informacji w celu podjęcia sensownej decyzji finansowej.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #finanse
N oprzeciez to zależy ile wkładu własnego miałeś
Jam myslisz, do ilu stopy wzrosną ogólnie?
Ale mam stałe tylko czekam aż bank u siebie ogarnie reklamacje już złożyłem
Dobrze robisz że przechodziszna stałe
Ale najpierw nie dali mi aneksu o zmienie ubezpieczyciela i mówili że nie potrzeba to olałem myśląc że jak coś to sami zadzwonią xD
No i zadzwonili, że będzie trzeba to podpisać xD